Novosti online

Надигравање са Вождовцем

Трећи пут у последње четири утакмице у којима је домаћин, Партизан супарника дочекује пред празним трибинама. Суспензија стадиона у Хумској, због лоше организације сусрета са Звездом, укључује и данашњи дуел са Вождовцем (15 ч) у 26. колу фудбалске Суперлиге.

У претходна два дуела код куће без публике Партизан је био бољи од Борца у децембру у првенству и од Радничког недавно у Купу, а до краја сезоне ће подршку навијача на свом терену имати шест или седам пута, рачунајући оба домаћа такмичења.

– Ми стил игре не мењамо ни у гостима, једино околности некада не дозвољавају да га спроведемо на прави начин. На нашем терену имамо све услове за то. Очекујем неизвесну, али и квалитетну утакмицу са Вождовцем који све више покушава да се надиграва, и игра отворено колико је то могуће – рекао је Иван Томић, тренер „црно-белих”.

Вождовац је јесенас два пута на Врачару намучио шампиона, који је у Купу славио са 2:1 после преокрета, а у првенству са 1:0.

– Сада је другачија ситуација, онда је Партизан играо и Европу. Вождовац добро ради, клуб је веома организован за наше услове, имам изузетно мишљење о тренеру Живковићу и његовом сараднику Војиновићу с којима сам у класи за профи лиценцу. У Вождовцу су тројица играча с којима сам некада играо у Партизану, Маринковић, Одита и Михајлов који су дали своје доприносе у Партизану, а после боравка у иностранству показују да имају квалитет.

После четири утакмице на клупи шампиона, Томић је што се тиче игре незадовољан једино другим полувременом против ОФК Београда. За прошли сусрет, са Радничким у Нишу (1:0), каже да је пре свега показао напредак у заједништву међу играчима, а сада су му на располагању сви осим Евертона, за којег верује да ће бити спреман раније него што је процена лекара (за пет недеља).

– Не размишљам о скоку на табели, него да однос играча на терену буде прави, да потврде оно што причају, да растемо. Ако буде тако на терену, скочићемо на табели – закључио је 40-годишњи шеф струке.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh