Gradovi

Nagrađeni poljoprivrednici, rekorderi u proizvodnji

 

Slide

Đaković: Svi rekorderi koji su dobili priznanja osiguravaju svoju imovinu

 

 

Slide

Jeremić: Da naučimo ljude da se osiguravaju, da se zaštite na vreme

 

 

Slide

Smiljković: Projekat „Žene u agrobiznisu“ je dao rezultate

 

 

Slide

Radosavljević: Da nije osiguranja plodova ne bi bilo ni mojih uspeha

 

 

Slide

Agropress dodelio plakete

 

 

Najuspešniji poljoprivreni proizvođači nagrađeni su večeras na Večeri rekordera u Valjevu, u organizaciji Udruženja poljoprivrednih novinara Agropres, i kompanije Dunav osiguranje.

VALJEVO – Najuspešniji poljoprivredni proizvođači nagrađeni su večeras na Večeri rekordera u Valjevu, u organizaciji Udruženja poljoprivrednih novinara Agropres, i kompanije Dunav osiguranje.

Apsolutnim rekorderom proglašen je proizvođač kukuruza Radiša Radisavljević, čiji je ovogodišnji prinos bio više od pet tona kukuruza po hektaru.

Radisavljević je rekao da ovakve proizvodnje ne bi bilo da nema osiguranje za plodova i mašina.

On sve svoje plodove, kako kaže, osigurava u Dunav osiguranju i, iako nije imao štetu, nastaviće da osigurava svoj rad, jer je to jedini način za uspešno i sigurno poslovanje.

Kompanija Dunav osiguranje, u kojoj je i osiguran najveći broj poljoprivrednih rekordera, dobila je priznanje za zajednički rad na projektu „Žene u okviru agrobiznisa“ koji je, kako je rečeno na dodeli priznanja, ostvario veliki uspeh širom Srbije.

Ta kompanija će, najavila je predstavnica Dunav osiguranja Jugoslava Smiljković Stojanović, nastaviti da obilazi sve krajeve širom Srbije i afirmiše preduzetništvo i sigurnu proizvodnju u poljoprivredi.

Predsednik Udruženja poljoprivrednih novinara Agropres Goran Đaković rekao je da to udruženje ove godine proslavlja 12 godina i da svih tih godina radi na afirmaciji agrarnog novinarstva u Srbiji i trudi se da i srpskim poljoprivrednicima pruži neophodna znanja.

Oni se, prema njegovim rečima, u saradnji sa Dunav osiguranjem trude da im pokažu da je za uspešnu poljoprivrednu proizvodnju neophodno osigurati svoju poljoprovredu.

I ovogodišnji, ali i većina rekordera u prošlim godinama, bili su korisnici osiguranja.

Večerašnji domaćin, zamenik gradonačelnika Valjeva Dragan Jeremić izjavio je da se Valjevo trudi da povrati imidž poljoprivrednog grada i da poljoprivrednicima objasni koliko je važno da osuguraju svoje poslovanje.

Valjevo je kao grad dužan, rekao je Jeremić, da svojim građanima kroz subvencije pomogne i obezbedi im da njihova proizvodnja bude sigurnija, jer to i jeste, kako kaže, njihov najveći problem, odnosno strah da „nešto može da se desi“.

 

Preview

LOGO DUNAV OSIGURANJA

Slide

ZAJEDNICKA FOTOGRAFIJA NAGRADJENIH

Slide

GORAN DJAKOVIC

Slide

RADISA RADISAVLJEVIC, JUGOSLAVA SMILJKOVIC STOJANOVIC

Slide

RADISA RADISAVLJEVIC

Slide

ZAJEDNICKA FOTOGRAFIJA NAGRADJENIH

Slide

MILOS MARGAN

Slide

RADISA RADISAVLJEVIC, JUGOSLAVA SMILJKOVIC STOJANOVIC

Slide

GORAN DJAKOVIC, JUGOSLAVA SMILJANIC STOJANOVIC

 

LOGO DUNAV OSIGURANJA

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh