• Društvo

  Најављујемо: Едукација „Извештавање о безбедности и здравље на раду“ у Параћину

   

  У Параћину ће, у четвртак 27. јуна 2019. године, бити одржан стручни скуп „Безбедност и здравље на раду“ који организује „Новости дана.рс“ доо из Ниша.

  Стручни скуп је замишљен као едукација новинара и других радника у средствима јавног информисања о основним појмовима безбедности и здравља на раду, врло присутним у новинским текстовима, радио и телевизијским емисијама, као и у информативним садржајима на интернету.

  На скупу ће учествовати, у својству предавача, Зоран Радуловић, дипломирани инжењер заштите на раду, сада у пензији, који се пословима заштите на раду бавио у „Застави“ у Крагујевцу, а, потом, као инспектор рада у Крагујевцу и у Нишу.

  Други предавач ће бити Новица Петковић, такође дипломирани инжењер заштите на раду у пензији, с богатим радним искуством у пословима заштите на раду у „Застави“ у Крагујевцу, бивши директор предузећа Еи „Заштита“ у Нишу, бивши инспектор рада у Белој Паланци и руководилац Инспекције рада за Топлички управни округ у Прокупљу.

  У свом излагању, предавачи ће учесницима појаснити основе заштите на раду и најважније обавезе послодаваца, радника и државних органа у тој области.

  Стручни скуп ће бити одржан у просторијама Хотела „Петрус“ у центру Параћина, у четвртак 27. јуна 2019. године, с почетком у 12 часова.

  Позивамо новинаре и друге раднике медија из Параћина и Поморавља, као и све остале заинтересоване, да узму учешћа у стручном скупу.

  Ниш, 18. јун 2019. године

  Љубомир Костић

  Фото: Д. К.

  (Израду овог медијског садржаја суфинансирала је општина Параћин. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не одражавају  ставове органа који је доделио средства)

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com