• Regioni

  NAJPOZNATIJA HRVATSKA PROROČICA: Turskoj se loše piše, Rusija i Putin će preokrenuti svet!

  Vera Čudina, poznata hrvatska proročica, koja za sebe voli da kaže da je vizionarka, otkriva da neće biti Trećeg svetskog rata kakav svi zamišljaju, da će se Evropska unija raspasti, a da vreme ističe i aktuelnom američkom predsedniku Barak Obami.

  Svoje viđenje trenutnog ovozemljskog haosa, i ko će, zapravo, ubuduće vladati svetom, Čudina, koja je poznata po TV emisijama, knjigama, školi za samopomoć i slikanju.

  Vera Čudina, poznata hrvatska proročica, koja za sebe voli da kaže da je vizionarka, otkriva da neće biti Trećeg svetskog rata kakav svi zamišljaju, da će se Evropska unija raspasti, a da vreme ističe i aktuelnom američkom predsedniku Barak Obami. Svoje viđenje trenutnog ovozemljskog haosa, i ko će, zapravo, ubuduće vladati svetom, Čudina, koja je poznata po TV emisijama, knjigama, školi za samopomoć i slikanju.

  Prema njenim rečima, aktualnom američkom predsedniku vreme ističe.

  „Rusija je, zapravo, zemlja koja će preokrenti svet. Još jedna velesila će sve iznenaditi – Kina. Nikako ih ne treba podcenjivati, a i Indija bi mogla da raširi krila. Turska će loše proći u pokušajima da bezuspešno reanimira Osmansko carstvo. Evropska unija će, naizgled, očvrsnuti, ali brisanjem granica na čije mesto dolaze bodljikave žice kao u konclogorima – raspašće se „, veruje Čudina.

  (Jutarnji)

  Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir

  Autor:

  Link Izvora

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com