• Hronika

  Napad na Vazurino obezbeđenje: Pritvor od 30 dana!

  vazuraFoto: YouTube screenshot

  Dvojici napadača na direktora Fudbalskog kluba Partizan Miloša Vazuru određen je pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva, rekla je portparol Prvog osnovnog suda u Beogradu Ivana Ramić.

  Pritvor je određen R. D. i B. V, na predlog tužilaštva, dok su naredbom za istragu obuhvaćene tri osobe, precizirala je Ramić.

  Prvo osnovno tužilaštvo saslušalo je u ponedeljak kasno uveče osumnjičene i ispitalo oštećene, nakon čega je predložilo pritvor za dvojicu, a imajući u vidu izjave svedoka u policiji, video zapise i zapisnike o prepoznavanju, rekla je portparol tužilaštva Leposava Vujanović.


  Sudija za prethodni postupak odredio je pritvor R. D. zbog opasnosti od bekstva, kao i B. V. jer je i ranije osuđivan za slično delo.

  Oni se sumnjiče za krivično delo nasilničko ponašanje, jer su 28. aprila napali direktora Partizana Miloša Vazuru i njegovo obezbeđenje ispred prostorija kluba.

  Najpre su ga verbalno napali, onda je došlo i do fizičkog kontakta, a Vazura je uspeo da pobegne. Napadači su potom brutalno pretukli jednog člana obezbeđenja i vozača.

  Oni su identifikovani preko video snimaka sa kamera stadiona, koji su inače pušteni u javnost nedugo posle napada.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com