• Južna Srbija

  Народна странка формирала Иницијативни одбор у Нишу

   

  Након Оснивачке скупштине 22. октобра у Београду, Одлуком Председника Народне странке, Вука Јеремића, у Нишу је формиран Иницијативни одбор на челу са Повереником.

  Народњаци поручују да је то странка поникла из народа и за народ, да ће бити отворена за све часне и некомпромитоване људе, спремне да се боре за бољи Ниш у срећнијој и богатијој Србији.

  Позивају  грађане Ниша да им се у  тешким временима, придруже у борби за следеће циљеве:

  • да радимо и пристојно зарађујемо, као слободни људи, а не робови у сопственој земљи;
  • да радно место освајамо својим способностима, а не страначком припадношћу и да на њега носимо осмех, а не пелене;
  • да директори Јавних комуналних предузећа буду стручњаци изабрани на ненамештеном конкурсу, а не некомпетентни страначки послушници – победници бруталних сукоба у својој партији;
  • да Ниш буде у сваком погледу узор за читаву Јужну Србију, који ће показати да наш поносни народ уме да организује свој град као своју кућу!

  Народна странка, верујући у свој народ и његов државотворни потенцијал, поручује да је отворена за све храбре и поштене грађане Ниша који су спремни да се за ове циљеве заложе – за добробит наше земље, нашег града и наше деце!

  До избora органa странке у Нишу, Народну странку у граду на Нишави водиће повереник Дејан Димитријевић. Ради се о новом лицу на политичкој сцени.

  Димитријевић је на оснивачкој скупштини Народне странке у Београду изабран и у председништво странке.

  Делегати су на Оснивачкој скупштини изабрали за потпредседнике Народне странке некадашњу председницу ДСС-а Санду Рашковић Ивић, бившег министра за људска и мањинска права Светозара Чиплића, некадашњег начелника Генералштаба Здравка Поноша, редитеља Синишу Kовачевића, досадашњег програмског директора ЦИРСД-а Николу Јовановића и бившег председника општине Трстеник и посланика Мирослава Алексића.

  Љ.П.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com