• Novosti online

  Narodna stranka osudila neprofesionalnost pojedinih medija

  Narodna stranka saopštila je danas da napad na predsednika stranke Vuka Jeremića i njegovu porodicu u jednom mediju jasno pokazuje da vlast nema drugi odgovor na argumentovane kritike osim vredjanja političkih protivnika.

  „Današnji lični napad na predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića i njegovu porodicu u jednom režimskom glasilu jasno pokazuje da režim Aleksandra Vučića nema drugi odgovor na argumentovane kritike osim prostačkog vredjanja političkih protivnika i da je javnu komunikaciju sveo na nivo učesnika rijalitija kojima režimski mediji truju javni prostor“, navodi se u saopštenju.

  Dodaje se da je naslovna strana jednog od „Vučićevih službenih glasnika“ odgovor na Jeremićeve javne nastupe u kojima je potpuno razobličio pravu prirodu vlasti Srpske napredne stranke i njenog prvog čoveka.

  „Objavljeni tekst koji zadire u Jeremićev porodični život, vrvi od neistina čiji je jedini cilj diskvalifikacija političkog protivnika po svaku cenu. To je jedni način na koji Vučić i SNS znaju da se odnose prema političkim neistomišljenicima“, piše u saopštenju.

  Narodna stranka osudila je takve napade i neprofesionalne istupe pojedinih medija.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com