• Hronika

  Народна странка тражи објашњење од начелника Полицијске управе у Нишу

  Пре тачно месец дана, након једне у низу паљевина аутомобила градских и полицијских функционера, Народна странка у Нишу је упозорила да је бруталан унутарстраначки обрачун између зараћених клика унутар нишког СНС-а довео до насиља које се прелива на нишке улице.

  Упозорили смо и да то насиље све више угрожава имовину, али и животе грађана Ниша.

  Зато смо тражили од начелника нишке полиције да се обрати забринутој и уплашеној јавности и објасни шта се чини на решавању учесталих случајева насиља.

  Ноћас се догодило оно чега смо се прибојавали и на шта смо упозоравали: бомба подметнута под аутомобил однела је прву жртву новог таласа мафијашких обрачуна на све мање безбедним нишким улицама.

  Чињеница да је пре две године истој особи већ паљен аутомобил, да о томе постоје снимци, али да упркос томе починиоци никада нису приведени, показује до каквих трагичних последица може довести нечињење органа безбедности.

  Народна странка верује у компетентност нишке полиције и истражних органа и зато налази само једно објашњење чињенице да ни након седам паљевина аутомобила нема ни приведених ни осумњичених лица: политичку позадину ових случајева!

  Апелујемо на криминалистичку полицију и Службу за борбу против организованог криминала да се одупру притисцима, уђу у осиње гнездо зараћених фракција владајуће странке и једном за свагда провере сумње које је изнео сам заменик градоначелника – да се на том месту налази жариште терора на нишким улицама.

  Поштени и мирни грађани Ниша заслужују мир и сигурност за своје породице и своју имовину у овом, до недавно безбедном граду!

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com