• BG

  Narodna stranka: Zašto je Beograd dobio 100 miliona ako ga Mali i Vesić dobro vode

   

   

  Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović upitao je danas beogradske čelnike Sinišu Malog i Gorana Vesića zbog čega je glavni grad morao da primi 100 miliona dinara iz državne budžetske rezerve za redovno funkcionisanje ako ga vode dobri menadžeri.

  „Zašto se od ove godine povećao porez na imovinu Beogradjana, ako postoji suficit u budžetu? Zašto Beogradjanima od ove godine stižu veći računi za Infostan, koji inače za svoju uslugu objedinjene naplate ubira bezobrazno visoku proviziju od gradjana?“, upitao je Jovanović u pisanoj izjavi.

  Jovanović je upitao zbog čega Parking servis naplaćuje odnošenje automobila po ceni višestruko većoj od ekonomske i zašto se u Beogradu smanjuju industrijska aktivnost i obim trgovine.

  „Da li su rekli istinu Beogradjanima da će plaćati nove takse i skuplju struju zahvaljujući njihovom pregovaranju o koncesiji za preradu otpada u Vinči? Da li će nadoknaditi ekonomsku štetu Beogradjanima zbog ogromnih gužvi i kašnjenja koje već mesecima trpe zbog nesposobnosti da se planira redovna zamena asfalta na glavnim ulicama?“, dodao je on.

  Jovanović je od Malog i Vesića zatražio odgovor šta je bilo sa obećanjem da će izgradnja stambenog naselja „Beograd na vodi“ već od 2015. godine pokretati razvoj i Beograda i čitave Srbije.

  On im je, takodje, predložio da imenom i prezimenom stanu na čelo liste na predstojećim beogradskim izborima i tako od gradjana dobiju ocenu o svom radu u protekle četiri godine.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com