Kultura

Narodnjaci kao inspiracija!

Narodnjaci kao inspiracija!Narodnjaci kao inspiracija!Narodnjaci kao inspiracija!

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić trenutno piše svoj osmi roman, za koji je inpiraciju pronašla u baladi „Ničija“ pevačice Ane Bekute.

Autorka emisije „Balkanskom ulicom“ je do sada, u svojim romanima, uvrstila stihove pesama Ace Pejovića i Adila Maksutovića, a ovoga puta junakinju romana prati Bekutina numera.

„Postoji nekoliko pesama koje prate ljubavnu dramu, a koje su me inspirisale. Jedna od njih je divna balada ‘Ničija’ Ane Bekute. To je pesma uz čiji refren ‘ja se noćaš zovem ničija’ možete videti mlade, same, prelepe devojke kako lumpuju po diskotekama. Takođe, i starije dame kako po restoranima uz čašu vina, razočarane u muškarce ili sebe pevaju ‘i možda je ovo lice ostalo, al’ ti to ne bi pomoglo da oživiš ono što je davno umrlo‘“, rekla je Dedićeva „Informeru“.

Spisateljica dodaje da je nadahnuće za novu melodramu pronašla i u stihovima Saše Matića i Željka Joksimovića.

„Saletova pesma ‘Zabranjena ljubav’ i Joksimovićev ‘Olovni vojnik’ takođe će se naći u mom novom romanu, koji će biti objavljen 1. juna“.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh