• Nacionalne Novosti

  Naslovna strana za četvrtak, 28. decembar 2017. godine

   

  Srpski dnevni listovi u izdanjima za četvrtak, 28. decembra  pišu o odluci američkog Kongresa da se uradi analiza bezbednosne saradnje zemalja Balkana, a posebno Srbije sa Rusijom.

  VEČERNJE NOVOSTI – „Pentagon popisuje migove u Srbiji“, list piše da SAD prave detaljan spisak ruskog oružja kojim raspolaže Srbija. „Bramerc hoće da opravda neuspeh“, smatra ministarka pravde Nela Kuburović. „Trajaću kao Federer i Agasi“, teniser Novak Djoković o povratku na teren posle pola godine.

  ALO – „BIA prala Sašinu biografiju“, o navodima da je lider PSG Saša Janković učestvovao u akcijama tajnih službi. „Hrana, kafa i cigarete poskupljuju 1. januara“, piše list.

  BLIC – „Pentagon češlja vojnu saradnju Srbije i Rusije“, o odluci Kongresa da se uradi analiza bezbednosne saradnje Srbije, BIH, Makedonije i Kosova sa Rusijom. „Mladić umro od malih boginja“, o prvoj žrtvi epidemije malih boginja. „Mišković gradi tržni centar bez dozvole“, o tome da je inspekcija zatvorila gradilište „Delta planet“ u Banjaluci.

  DANAS – „Janković: Pozivam BIA da objavi dokumenta“, lider PSG Saša Janković o optužbama provladinih tabloida da je saradnik tajnih službi. „Vučević nipodaštava rad celog pravosudja“, o kritici potpredsednika SNS Miloša Vučevića na račun rada pravosudja, zbog oslobadjajuće presude bivšem ministru Predragu Bubalu. „Krivične prijave zbog jelke“, o sumnjivom tenderu u Čačku.

  INFORMER – „Beogradjanin umro od malih boginja“, o epidemiološkoj situaciji u zemlji. „Zašto sam otpustio Muslina“, naslov je intervjua sa Slavišom Kokezom.

  KURIR – „Istina o pokušaju otmice Dačića i organizaciji tuče na večitom derbiju“, list piše da je od prijatelja Luke Bojovića, koji je označen kao vodja podzemlja, dobio pismo u kome govori o optužbama na svoj račun.

  POLITIKA – „Srbija 15 godina bez završnog računa“, o tome kako je Skupština Srbije poslednji put 2002. godine usvojila izveštaj o trošenju novca iz državne kase. „Izbor sudija ipak blokiran“, o privremenoj meri Ustavnog suda kojom su poništene dve odluke Visokog saveta sudstva o 22 kandidata za prvi izbor na sudijsku funkciju. List piše da je „Otkrivena doktorska diploma Laze Kostića“.

  SRPSKI TELEGRAF – „Putin i Srbi prave ubice letelica“, o moćnoj raketi Verba 2. „Ivica Dačić Afrikancima puštao Džeja“, o postupcima ministra spoljnih poslova.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com