Novosti online

Naslovna strana za četvrtak, 6. jul 2017. godine

 

Naslovna strana za četvrtak, 6. jul 2017. godine

 

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka 6. jula najviše pišu o ubistvu žene u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu a bave se i novosadsim festivalom EXIT i početkom rada Specijalnog suda za ratne zločine pripadnika OVK na Kosovu.

ALO „Muž kamenom ženi smrskao glavu“ o ubistvu ispred Centra za socijalni rad. „Srbiju niko ne sme da ucenjuje“, poruka je portparolke ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove.

BLIC Pod naslovom „Ubio ženu kamenom pred decom i socijalnim radnicima“ o ubistvu u novobeogradskom Centru za socijalni rad. Pod naslovom „Počeo EXIT“ sve o novosadskom festivalu.

VEČERNJE NOVOSTI Pod naslovom „Moskva: Ne morate da birate mi ili EU“ o jasnoj poruci zvanične Moskve Srbiji. U tesktu „Smrskao ženi glavu pred sinovima“ o ubistvu u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu.

DANAS „EU i SAD grade u Srbiji humanitarni centar“ o saznanjima tog lista da EU planirana da na aerodromu Ponikve kod Užica uloži novac u izgradnju humanitarnog centra koji bi bio pandan rusko srpskom u Nišu. Pod naslovom „Bakić: Gradjanima republika, mafijašima zatvor“ profersor Filozofskog fakulteta Jovo Bakić govori za list o stanju u Srbiji. „Zašto ćuti hiperaktivni prdsednik Vučić“ o strajku u kragujevačkom Fiu.

INFORMER „Nato sprema udar na Srbiju“ list piše o „tajnim planovima“ Atlantskog saveza. O još jednoj porodičnoj tragediji „Kamenom ubio ženu u Centru za socijalni rad“. List piše o istrazi protiv bivšeg gradonačelnika Zaječara Saše Mirkovića „Mirković preko TV fudbala i kafe otimao milione“.

KURIR „(Nebojša) Stefanović ogrezao u kriminalu“ list piše da ministar unutrašnjih poslova Srbije „najbrutalnije“ zloupotrebljava uticaj i funkciju. „Vučić kukavica zabranio prodaju Kurira“ list piše da je redakcija zatrpana pozivima i mejlovima čitalaca iz cele Srbije koji tvrde da „Kurira“ nema ili da je na kioscima potpuno sklonjen u stranu.

POLITIKA „Poslednja nada za žrtve OVK“ o Specijalnom sudu za ratne zločine na Kosovu i Metohiji. U tekstu „Kamenom ubio suprugu u Centru za socijalni rad “ o ubistvu na Novom Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF „Putin: NATO, marš od Srbije“, list piše da će ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa predsednikom SAD Donaldom Trampom zahtevati da NATO odustane od Srbije i da se širenje na Balkanu zaustavi sa Crnom Gorom.

 

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh