• Gradovi

  Naslovna strana novina

   

   

  Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama od nedelje, 12. novembra, pišu o tome da li je odzvonilo Evropskoj uniji, o kvalitetu domaće industrije nameštaja, ali i da doživotni predsednik nekadašnje Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije Josip Broz Tito nije bio protiv Srba.

  ALO „Ja želim slobodnu Srbiju, a oni hoće sluge“, naslov je intervjua sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. O ubistvu pevačice Jelene Marjanović list prenosi izjavu jednog od navodnih svedoka „Jelena se na nasipu svadjala sa mladićem“.

  BLIC „Tito nije bio protiv Srba“, o svedočenju Blaže Mandića, Titovog dugogodišnjeg savetnika za štampu. „Da na izborima vidimo koliko vredi Vučić a koliko Dačić“, naslov je intervjua sa potpredsednicom Vlade Srbije i funkcionerkom vladajuće SNS Zoranom Mihajlović.

  VEČERNJE NOVOSTI „Ruski ubica satelita muka za Pentagon“, o novom ruskom oružju. „Nemci tvrde: Unija se sigurno raspada do 2040“, o tome da li je odzvonilo EU. (Dragan Stojković) „Piksi otpao, (Mladenu) Krstajiću kormilo“, o tome da je Fudbalski savez blizu odluke o selektoru reprezentacije.

  KURIR „Farmaceutski lobi je kriv za epidemiju malih boginja“, prenosi list izjavu ministra zdravlja Zlatibora Lončara. O poslovanju Komercijalne banke „Direktor skrivao minus od 1,6 milijardi“. U intervjuu za list lider SPO Vuk Drašković kaže „Ovde su od ratnih zločinaca napravili mučenike“.

  POLITIKA „Ne stidimo se pred svetom“, o industriji nameštaja u Srbiji. „Evropa od Atlanitka do Urala“, naslov je razgovora sa švajcarskim publicistom Gijom Metanom. „Festival ljute rakije u Ljutovu“, o festivalu koji je nakon decenije prerastao u drugi po veličini u Srbiji. „Putin i Tramp se dogovorili o Siriji“, o kratkom razgovoru predsednika SAD i Rusije Donalda Trampa i Vladimira Putina na marginama samita Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje u Vijetnamu.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com