• Nacionalne Novosti

  Naslovna strana za nedelju, 24. jun 2018. godine

   

   

  Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 24. jun, najviše pišu o utakmici izmedju Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji i o izbegličkoj krizi koja donosi nove probleme Evropskoj uniji.

  ALO „Džakin otac robijao u Beogradu“, o tome da je otac reprezetativca Švajcarske, Ragip Džako zbog uzvikivanaj parole „Kosovo republika“ 1986., osudjen na šest godina zatvora.

  BLIC Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović za list kaže: „Da se ja pitam, kupio bih stado ovaca“. O narednom meču fudbalske reprezentacije Srbije sa Brazilom selektor Mladen Krstajić: „Meč protiv Brazila život nam znači“. List piše i o sve većoj pojavi lažnih vesti pod naslovom „Život u doba lažnih vesti“.

  VEČERNJE NOVOSTI O utakmici Srbija-Švajcarska: „Ceo svet video penal samo Nemac nije“. Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković za list kaže da je „Dinar jak, kurs ostaje stabilan“. Glavni rabin u Srbiji Isak Asiel: „Gračanica na udaru Zapada, kao i Jerusalim“. „Evropa zbog migranata puca po svim šavovima“, o migrantskoj krizi.

  KURIR „Nemac lopov“, o sudjenju na utakmici Srbija-Švajcarska na Svetskom prvenstvu.“Nova žrtva droge“, o tome da je devojčica preminula u Kragujevcu zbog prekomerne upotrebe narkotika.

  POLITIKA List piše da „Srpske firme od UN traže zaštitu imovine u Hrvatskoj“. Za list govori premijer Makedonije Zoran Zaev: „Verujem u uspeh referenduma“. O migrantima list piše pod naslovom „Mini-samit Evropske unije zbog migranata“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com