Gradovi

Naslovna strana za nedelju, 28. maj 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 28. maj, najviše pišu o osveštavanju crkve u Bajčetini čiji je ktitor predsednik Srbije Tomislav Nikolić i o finalu Kupa Srbije.

ALO – „Toma stavlja sebe na ikonu!“, patrijarh Irinej osveštao crkvu u Bajčetini. „Dačić: Kalabić je sramota za Srbiju“, o rehabilitaciji nekadašnjeg komandanta četničke Gorske garde u Drugom svetskom ratu Nikole Kalabiću.

BLIC – O istraživanju o digitalnom nasilju list piše pod naslovom „Ko sve i kako vreba decu na internetu“. Za list govori ministarka pravde Nela Kuburović: „Ni ja ni sudije ne trpimo pritiske“. O interesovanjima grupe HNA: „Kinezi bi da kupe i srpske banje“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Crkva sprema odbranu od sekti“, o odlukama Svetog arhijerejskog sabora SPC. Intervju sa bivši zamenikom šefa CIA za Balkan Stivenom Mejerom: „Makedoniji bolje u federaciji sa Srbijom“. „Muškarci muku muče sa plodnošću“, svaki sedmi par bez potomstva.

KURIR – „Krvavi beskućnik uhapšen zbog ubistva pevačice!“, o istrazi ubistva pevačice Jelene Marjanović. „Monah Toma na fresci“, o osveštanju crkve u Bajčetini čiji je ktitor predsednik Srbije Tomislav Nikolić. „Izrael nikada neće priznati Kosovo“, kaže ambasadorka Alona Fišer-Kam.

POLITIKA – „Osveštan hram u Bajčetini“, o crkvi Tomislava Nikolića. “ ‘Švajcarci’ najavili protest ispred Vrhovnog suda“, o protestu zaduženih u švajcarskim francima. „Partizanu dupla kruna“ FK Partizan osvojio i Kup Srbije.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh