• Novosti online

  Naslovna strana za nedelju, 7. oktobar 2018. godine

  Dnevni listovi na naslovnim stranama za nedelju, 7. oktobar pišu o različitim društvenim i političkim temama, medju kojima i o učešću Telekoma Srbija na tenderu za prodaju Telekoma Albanija, oproštaju od prvaka Drame Narodnog pozorišta Predraga Ejdusa, kao i o listi ljudi kojima je zabranjen ulaz u Crnu Goru.

  ALO Izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Sremskoj Mitrovici list prenosi u tekstu „Sukob medju Srbima bio bi katastrofa“. „Irinej na Milovom spisku Srba koji su nepodobni“, o tome da je nekim ličnostima iz Srbije zabranjen ulaz u Crnu Goru. Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić u intervjuu za list kaže „Vuk (Jeremić) se obogatio loveći u mutnom“.

  BLIC Pod naslovom „Ne može i jug Srbije i sever Kosova“, intervju sa istoričarom i političkim akterom 1990-ih Milanom St. Protićem. „Kolege ispratile Pecu Ejdusa“, o oproštaju od glumca Predraga Ejdusa. „Šta se menja na Fejsbuku 2019“, o novitetima na popularnoj društvenoj mreži.

  VEČERNJE NOVOSTI „Patrijarh na crnoj listi u Crnoj Gori“, list piše da je moguće da se poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Irinej nadje na listi gradjana kojima je zabranjen ulaz u Crnu Goru. „Stop iz Tirane našem Telekomu“, o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je Telekom Srbija dao najbolju ponudu za kupovinu Telekoma Albanija, ali da je politička odluka da srpski operater ne može biti kupac.

  KURIR „Irineju zabranjen ulazak u Crnu Goru“, o pisanju crnogorskih medija da postoji spisak ličnosti iz Srbije kojima će biti zabranjen ulazak u tu zemlju. Intervju sa predsednikom Demokratske stranke Zoranom Lutovcem list prenosi u tekstu „Tadića nećemo moliti da udje u Savez“.

  POLITIKA Pod naslovom: „Hoće da da nas ućutkaju, ili da nas maknu“, intervju sa predsednikom Srpskog narodnog veća u Hrvatskoj Miloradom Pupovcem. „Lov na begunce po celom svetu“, list piše o Srbima na poternicama Interpola.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com