• Novosti online

  Naslovna strana za petak, 13. oktobar 2017. godine

  Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 13. oktobra, pišu o reagovanju ambasadora SAD u Srbiji Kajla Skota na govor ministra odbrane Srbije Aleksandra Vulina na skupu bivših starešina Treće armije Vojske Jugoslavije za vreme NATO bombardovanja i o drugim političkim, ekonomskim i društvenim temama.

  BLIC na naslovnoj strani objavio je da po istraživanju GAK „Narodni front“ „Trudnice sve češće boluju od raka jajnika“. Pod naslovom „Direktorka da odgovara jer je penzionere ostavila satima u redovima“ list navodi da je direktorka „Pošte Srbije“ Mira Petrović posao transporta i obezbedjenja novca od penzija dala firmi koja ne ispunjava uslove. „Dete se udavilo u buretu“ o tragediji u Kniću.

  ALO piše o uvredama i kritikama koje je bivši poslanik Srdjan Dragojević izneo na račun vlasti.

  VEČERNJE NOVOSTI na naslovnoj strani piše da ambasador SAD u Srbiji Kajl „Skot bi da upravlja Vladom u Srbiji“. „Beogradjani biraju izmedju razvoja i povratka tajkuna“ kaže gradonačelnik Sinša Mali o predstojećim izborima. „Trogodišnjak se udavio u buretu pred sestrom“, o tragediji u Kniću.

  DANAS „Uz Vuka Jeremića pisci i bivši ambasadori“, više od 70 javnih ličnosti potpisalo „Proglas podrške osnivanju Narodne stranke“. U tekstu pod naslovom „Lekić: Svet registrovao medijski mrak u Srbiji“ list piše da Evropska federacija novinara šalje medjunarodnu misiju u Srbiju. Američki ambasador u Srbiji kaže „Kajl Skot: I ovde sam čuo pitanje zašto se zločinci tretiraju kao heroji“. List piše da „Ni kilogram mesa nije izvezen u Kinu“.

  INFORMER „Šiptarski napad na Erdogana“ list piše da je 100 „gulenista“ sa Kosova pokušalo da se ubaci ne teritoriju centralne Srbij i izazove nerede u Novom Pazaru tokom posete turskog predsednika Redžepa Tajipa Edogana. „Dečak se udavio u buretu“ o tragediji kod Knića.

  KURIR U tekstu pod naslovom „Vulin menja zakon“ list piše da će ministar odbrane izmenama Zakona o vojsci bez konkursa moći da zapošljava kadrove.

  POLITIKA „Srpski ministri protiv ambasadora SAD“, o reakciji ministara spoljnih poslova Ivice Dačića na odlku ambasadora SAD u Srbiji Kajla Skota da na Tviteru podeli tekst „Vašington posta“ pod nazivom „Srpski ministar odbrane hvali osudjenog ratnog zločinca“. „Partnerstvo sa NATO-om nije jednosmerna ulica ka članstvu“, za list kaže zamenica generalnog sekretara NATO Rouz Gotemiler. Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković za list kaže da „Opozicija ne želi dogovor ni o čemu“.

  SRPSKI TELEGRAF „Šta su Putin i Erdogan spremili za Srbiju“ list piše o planu u četiri tačke.

   

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com