• Novosti online

  Naslovna strana za petak, 16. jun 2017. godine

   

  Naslovna strana za petak, 16. jun 2017. godine

   

  Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 16. juna, najviše pišu o predlogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da Ana Brnabić bude premijerka.

  ALO List piše o izboru mandatarke za sastav nove Vlade Srbije pod naslovima „Vučić: Brnabić će biti novi premijer“ i „Ana: Čast je služiti Srbiji“.

  BLIC „Pravi izbor za Srbiju“ i „Prva žena premijer u istoriji naše zemlje“, naslovi su tekstova u kojima list piše o predlogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da Ana Brnabić bude premijerka.

  VEČERNJE NOVOSTI „Prva žena na čelu Vlade“, list piše o predlogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da Ana Brnabić bude premijerka Srbije. „Amerika ‘vidi’ ruske špijune u niškom centru“, list piše o izjavi američkog ambasadora Kajla Skota da misli da ruski špijuni borave u Humanitarnom centru u Nišu.

  DANAS U tekstu „Brnabić ostala u senci rasprava o nasilnicima“, list piše o konferenciji na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio da je mandatar za sastav vlade Ana Brnabić. „Nisam bio Vučićev sluga, on se plašio Kurira“, za list kaže vlasnik „Kurira“ Aleksandar Rodić. „Srbija da reformiše pravosudje“, tekst o polugodišnjem izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije u pregovaračkim poglavljima o vladavini prava 23 i 24.

  INFORMER „Pravi se ruska baza u Srbiji“, list piše da Amerikanci traže da pripadnici ruskog Humanitarnog centra u Nišu ne dobiju diplomatski status kakav imaju pripadnici NATO-a u Srbiji. „Ana nova premijerka“, list piše o mandatarki za sastav nove Vlade Srbije Ani Brnabić.

  KURIR „Vučić podržao batinaše“, o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su napadnuti na mitingu podrške Srpske napredne stranke 31. maja bili provokatori. „Ana je nova premijerka“, o tome da je Vučić saopštio ime mandatara za sastav nove Vlade Srbije.

  POLITIKA „Ana Brnabić mandatarka“, o predlogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da predsednik Vlade Srbije bude Brnabić. „Bojim se za Ratka Mladića“, za list kaže lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

  SRPSKI TELEGRAF „Otkrivamo sve o novom premijeru“, list piše o životu mandatarke za sastav nove Vlade Srbije Ani Brnabić.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com