• Gradovi

  Naslovna strana za petak, 3. mart 2017.

  Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka najviše pišu o predsedničkim izborima u Srbiji, raspisanim za 2. april.

  POLITIKA – „Gužva u Skupštini koja ne zaseda“, o predsedničkim izborima. „Pronadjena tela nastradalih“ u požaru i eksplozijama u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu. „Tri pisma iz Sarajeva otišla u Hag“, o dešavanjima oko zahteva za reviziju presude u slučaju tužbe Bosne i Hercegovine protiv Srbije za genocid.

  VEČERNJE NOVOSTI – „Kampanja započela žestoko“, o raspisivanju izbora za predsednika Srbije, reagovanju opozicije i prvom zvaničnom skupu kandidata vlasti Aleksandra Vučića. „Eksplozija odnela još tri života“, o žrtvama eksplozije u vojnom objektu u Kragujevcu. „Slavica čudom preživela udes“, o udesu koji je doživela ministarka Slavica Djukić Dejanović.

  DANAS – „Opozicija traži poštene izbore, mogući su i zajednički protesti“, o političkoj atmosferi posle raspisivanja izbora za predsednika Srbije. „Marija Mali u tužilaštvu 20. marta“, list piše da je Više javno tužilaštvo pozvalo bivšu suprugu gradonačelnika Siniše Malog da svedoči o sluču Savamala.

  BLIC – „Zakopao žive dva policajca“, o novim dokazima koje je prvosudje u Srbiji dostavilo Francuskoj o učešću u ratnim zločinima nekadašnjeg komandanta Oslobodilačke vojske Kosova Ramuša Haradinaja. O predsedničkim izborima list piše pod naslovima „Vučić: opozicija kao humoristički program“, zatim „I Radulović i Čanak ulaze u trku“, kao i „Beli: Neću podršku stranaka“.

  ALO – „Selaković novi gradonačelnik Beograd“, list piše da bi odmah po okončanju predsedničkih izbora u Srbiji na funkciji gradonačelnika Beograda umesto Siniše Malog mogao da bude nekadašnji ministar pravde Nikola Selaković. „Radulović udario na Jankovića“, list piše da je došlo do trzavica u opoziciji kada su saznali da će se za mesto predsednika kandidovati i predsednik Dosta je bilo Saša Radulić.

  INFORMER – Pod naslovom „JOJ Srbijo ako ovi uzjašu“, list piše o opozicionim kandidatima za predsednika.

  KURIR – „Ministarka umalo poginula, meta bio Vučićev auto“, o saobraćajnoj nesreći koju je doživela ministara Slavica Djukić Dejanović vraćajući se sa mitinga u Vranju. „Žestoka svadja Jankovića i Radulovića“, list piše da su u opozicije stvorene tenzije posle objave kandidature predsednika DJB Saše Radulovića.

  SRPSKI TELEGRAF – „Slavica izbegla smrt“, list piše o saobraćajnoj nesreći koju je u Grdeličkoj klisuri doživela ministarka Slavica Djukić Dejanović.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com