• Novosti online

  Naslovna strana za petak, 9. novembar 2018. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za petak, 9. novembar, pišu da je predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić najavio ostavku, a objavljuju i da Bosna i Hercegovina pravi spisak Srba kojima će biti zabranjen ulazak u tu zemlju.

  ALO „Parama od droge kupuju policajce“, o načinima na koje Kosovo „plaća“ članstvo u Interpolu.

  BLIC Pod naslovom „Šta bi bilo da su izbori u nedelju“, list objavljuje istraživanje agencije Faktor plus po kojem bi SNS osvojila 53,6 odsto glasova. „Kostić nudi ostavku zbog izbora u SANU“, o buri u Srpskoj akademiji nauka.

  VEČERNJE NOVOSTI „I Sarajevo pravi crnu listu Srba“, list piše da ministar bezbednosti Dragan Mektić sastavlja spisak osoba kojima će biti zabranjen ulazak u BiH. „Kilogram jabuka samo tri dinara“, o niskim otkupnim cenama.

  DANAS „Evropa neće tolerisati pritiske na lokalnu vlast i kriminal“, naslov je teksta u kojem se navodi da Komitet za monitoring Saveta Evrope zaseda 7. februara u Beogradu. „Sonja Biserko: Crkva svesna opasnosti podele teritorija“, naslov je intervjua s predsednicom Helsinškog odbora za ljudska prava. „Kroz usta Martinovića govori predsednik Vučić“, povodom kleveta u Skupštini Srbije o listu „Danas“.

  INFORMER „Radulović od DJB mesečno otme čak 6,4 miliona“, naslov je teksta o optužbama aktuelnog predsednika DJB Branislava Mihajlovića, za koga se traži smena.

  KURIR „Britaski špijuni i Milo pale Sandžak“, o tome da agenti britanske obaveštajne službe deluju u Crnoj Gori s namerom da stvore republiku Sandžak. List piše i o brutalnom napadu na jednog čoveka i dva žandarma u diskoteci u Arandjelovcu.

  POLITIKA „Predsednik SANU najavio ostavku“, o odluci Vladimira Kostića posle izbora akademika. „Vučić i Tači u Briselu posle dva i po meseca“ povodom nastavka dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.

  SRPSKI TELEGRAF „CIA i MI-6 hteli da ubiju Koštunicu“, o navodnoj operaciji u kojoj je bivši predsednik Vojislav Koštunica trebalo da bude ubijen u Sarajevu 2002. godine.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com