• Novosti online

  Naslovna strana za ponedeljak, 17. decembar 2018. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 17. decembar, pišu o lokalnim izborima održanim u Lučanima, Kladovu, Doljevcu i Kuli, o novom pregovaračkom timu Prištine i o protestima gradjana u Beogradu „Stop krvavim košuljama“.

  BLIC „Zločinac OVK vodi razgovore sa Beogradom“, o tome da je Fatmir Ljimaj novi šef pregovaračkog tima Prištine. „Koliki su dometi protesta“ povodom gradjanskog protesta u Beogradu. List objavljuje i ko su najveći vlasnici zemlje u Srbiji.

  ALO List navodi da je glumac Sergej Trifunović pokušavao da izgradi privatno pozorište u „Beogradu na vodi“, pod naslovom: „Sergej mrzi Vučića zbog pet miliona evra“.

  VEČERNJE NOVOSTI „Zahtevaju odštetu, ambasade i arhive“, o novim zahtevima pregovarčkog tima Prištine koji traži ratne reparacije. „Advokati (porodice) Gadafijevih brane OVK teroriste“, list piše o sudijama i zastupnicima Specijalnog suda za zločine OVK.

  DANAS „Prebrojavanje: ‘Nas ipak ima više’ “ o drugom masovnom protestu gradjana u Beogradu. „Tenzije, sukobi i privodjenja obeležili izborni dan“ o lokalnim izborima u Lučanima, Kuli, Kladovu i Doljevcu. „Traže se dokazi tužilaštva Kosova“ povodom odluke o pritvoru trojice Srba osumnjičenih za umešanost u ubistvo lidera GI SDP Olivera ivanovića.

  INFORMER „Hoće li Rusi da ratuju za Kosovo?!“, o navodnoj analizi američkih obaveštajnih službi o potencijalnom sukobu Srbije i Kosova. „Velika pobeda“, o pobedi SNS-a na lokalnim izborima u Lučanima, Doljevcu, Kladovu i Kuli. O zahtevu dela zaposlenih u RTS-u da direktor te kuće ne produži ugovor „Bujke, idi u penziju“.

  KURIR „Političari lopovi moraju u zatvor“, povodom najave novog zakona o poreklu imovine list je sprovodio anketu sa predlozima mera koje bi trebalo da se nadju u njemu. List donosi uputstvo za zimsku vožnju i propise koje je neophodno poštovati u zimskom periodu.

  POLITIKA Pismom koje su predstavnici EU uputili Prištini povodom uvodjenja taksi na proizvode iz Srbije i BiH „EU nudi Prištini rešenje za takse“. „Izlaznost u senci hapšenja“ o lokalnim izborima u četiri opštine. „Kusturica snima film o Jasenovcu“, piše list.

  SRPSKI TELEGRAF „Vučićev tajni plan za sever Kosova“, navodi da obaveštajne službe pokušavaju da dodju do strateškog dokumenta Srbije . „Stefanović ponudio ostavku“ list prenosi da je ministar policije nakon incidenata na jučerašnjim lokalnim izborima ponudio ostavku Vladi Srbije. „SNS razbio na lokalnim izborima“, o rezultatima lokalnih izbora u četiri opštine.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com