• Novosti online

  Naslovna strana za ponedeljak, 26. jun 2017. godine

   

  Naslovna strana za ponedeljak, 26. jun 2017. godine

   

  Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 26. juna, najviše pišu o mandatarki Ani Brnabić, odnosima Rusije i SAD u vezi sa Srbijom i regionom i početku upisa ovogodišnje generacije brucoša.

  ALO „(Aleksandru) Vulinu odbrana (Zoranu) Djordjeviću socijala“ o velikoj rokadi u Vladi Srbije, „Meso donirano deci u zvečanskoj“ o kako list navodi humanom gestu posle inauguracije Aleksandra Vućića.

  BLIC U tekstu pod naslovom „Putin šalje druga iz KGB da preuzme Balkan“ list piše o odgovoru Rusije na širenje NATO na Balkanu. „Brnabićeva bi mogla biti ministar i u Zapadnoj Evropi“, kaže ministar spoljnih poslova Norveške Borge Brende.

  VEČERNJE NOVOSTI U tekstu: „Glavoseča u Siriju stigao iz Bondstila“, list piše o regrutnom centru džihadista Islamske države u Kačaniku na Kosovu. „Amerikanci drhte zbog dve mačke u niškom centru“, potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin o stavovima SAD o srpsko-ruskom humanitarnom centru u Nišu. „Mehta očarao 20.000 ljudi“ o koncertu Beogradske filharmonije na Ušću.

  DANAS „Pajtić: Opozicija čeka da vlast padne s kruške“, o stavovima bivšeg lidera Demorkatske stanke Bojana Pajtića. „Filharmonija za 20.000 slušalaca. Vučić Mehti obećao operu“, o koncertu na otvorenom Beogradske filharmonije na mestu gde će biti izgradjena dvorana Filharmonije, što je potvrdio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić specijalnom gostu na koncertu Zubinu Mehti.

  INFORMER „U Grčku preko Dojrana ili Bugarske“ o gužvama na granicama. „Ako NATO pakt napadne Srbiju, uništićemo ga“, o nauružanju koje Srbiji stiže iz Rusije i porukama potpredsednika ruske vlade Dmitrija Rogozina.

  KURIR „Vučić štiti batinaše“ o tome da je prošlo mesec dana od iživljavanja privatne vojske Srpske napredne stranke. „Vučić odabrao gej Hrvaticu da prevari EU“ o kako list navodi zloupotrebi Ane Brnabić.

  POLITIKA U tekstu: „Tišina počinju prijemni za brucoše“, o prijemnim ispitima za buduće brucoše. „Vučić preuzima integraciju u regionu“, kaže za list austrijski diplomata Volfgang Petrič.

  SRPSKI TELEGRAF „Nemačka stvara novu Jugoslaviju“ o osnivanju balkanske unije, i nezadovoljstvu SAD zbog toga.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com