• Novosti online

  Naslovna strana za subotu, 16. jun 2018. godine

  Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu 16. jun, najviše pišu o novinaru iz Bele Crkve Stefanu Cvetkoviću koji je pronadjen nakon potrage i o nevremenu koje je zahvatilo pojedine delove Srbije.

  ALO – Pod naslovom „Estradni menadžer umešan u otmicu novinara?“ list piše da je nestanak novinara Stefana Cvetkovića lažiran u cilju destabilizacije Srbije i izazivanja „ukrajinskog ili makedonskog scenarija“.

  BLIC – O slučaju Stefana Cvetkovića „Nadjen nestali novinar, policija ga ispituje“, o promeni klime „Superoluje prete Srbiji“.

  VEČERNJE NOVOSTI – O rešenom slučaju nestanka novinara „Ubistvo novinara i trovanje lažima“, o poplavama u Petrovcu „Kišni rekord davi Petrovac“.

  DANAS – Genetičar Miodrag Stojković za taj list govori zašto ne može u akademike „Podoban za nauku, ali ne i za SANU“, o slučaju Stefana Cvetkovića „Nestalog novinara ispituje policija“.

  INFORMER – Pod naslovom „Specijalni rat“ o slučaju nestanka novinara iz Bele Crkve Stefana Cvetkovića.

  POLITIKA – List se bavi nestankom novinara „Nestali novinar nadjen živ i zdrav“, šef kancelarije MMF-a za taj list „Biće povišica i za penzionere sa najnižim primanjima“, o novom direktoru Tiršove „Siniša Dučić umesto Radojičića na čelu Dečije klinike u Tiršovoj“.

  SRPSKI TELEGRAF – U tekstu „Vozaču sa Divčibara 12 godina robije“ list piše da je na insistiranje republičkog javnog tužioca slučaj vozača koji je autom naleteo na grupu učenika okarakterisan kao teško delo protiv bezbednosti saobraćaja za šta je zaprećena kazna zatvora do 12 godina.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com