• Gradovi

  Naslovna strana za subotu, 17. jun 2017. godine

  Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote pišu o mandatarki nove vlade Srbije Ani Brnabić, o odnosima unutar vladajuće koalicije i Srpske napredne stranke zbog njenog izbora, kao i o potezima u transakcijama povezanim sa sudbinom gradjevinskog preduzeća „Energoprojekt“.

  ALO – „Ana deli otkaze i diže plate“, list piše o budućim potezima nove premijerke. „Ružić se baš bogato udao“, list piše da će funkcioner Socijalističke parije Srbije Branko Ružić biti ministar zaštite životne sredine.

  BLIC – „Palma besan na Dačića zbog Ane Brnabić“, list piše da je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković ljut na šefa socijalista Ivicu Dačića jer podržava izbor Ane Brnabić za predsednicu Vlade. „Komisija: Bojović skriveni kupac 5,81 odsto akcija“, u postupku vanrednog nadzora Komisija za hartije od vrednosti utvrdila je da su Dobrosav Bojović i lica povezana s njim, skriveni kupci 5,81 odsto akcija „Energoprojekta“.

  VEČERNJE NOVOSTI – „Za Vladu bar 155 glasova, resor dobija i Vučević?“, o tome koliko Vlada Ane Brnabić može dobiti glasova u Skupštini Srbije. „Neće Novak tek tako nestati“, kaže teniser Džon Mekinro. „Kinezi na Teslu sleću 15. septembra“, list piše da je zakazan prvi let kineske avio-kompanije sa beogradskog aerodroma.

  DANAS – „Ana Brnabić korisna za EU“, o novoj mandatrki i mogućim promenama u Vladi Srbije. „Učesnik protesta najavljuje tužbu protiv Vučića“, o najavi Marka Radosavljevića da će tužiti predsednika Srbije.

  INFORMER – „Ovih sedam džihadista stižu u Srbiju i Republiku Srpsku“, o upozorenjima obaveštajnih službi.

  KURIR – „Palma: Neću glasati za Anu“, list piše da Jedinstvena Srbija, koja je deo vladajuće koalicije, neće glasati za novu premijerku.

  POLITIKA – „Kako će vladati Ana Brnabić“ o novoj mandatarki. „Napred kažnjen zbog Energoprojekta“, Komisija za hartije od vrednosti oduzela preduzeću „Napred“ pravo glasa u odlučivanju o akcijama u danu kada je objavljena ponuda za preuzimanje najvećeg gradjevinskog preduzeća u Srbiji.

  SRPSKI TELEGRAF – „Palmu izbacuju iz vladajuće koalicije“, o tome da će SPS dobiti pet resora u Vladi, a Jedinstvena Srbija biti izbačena iz koalicije.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com