• Novosti online

  Naslovna strana za subotu, 22. septembar 2018 godinu

  Dnevni listovi na naslovnim stranama od subote, 22. septembra najčešće pišu o najavljenom sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina u Moskvi početkom oktobra, otkrivanju identiteta tajnog donatora kampanji za lečenje Dušana Todorovića (4) u inostranstvu i pitanju Kosova i Metohije.


  ALO – „Matić dao 72.000 evra za Dušana“, list navodi navodi da je fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić anonimni donator zbog kog je na vreme prikupljen novac za lečenje Dušana Todorovića u inostranstvu. „Putin ponovo zvao Vučića u Moskvi“, o najavljenoj poseti predsednika Srbije za početak oktobra.

  POLITIKA – „Susret Vučića i Putina u Moskvi početkom oktobra“, o sastanku predsednika Srbije i predsednika Rusije. „Tužilaštvo traži doživotne kazne“, u Grčkoj počelo sudjenje sedmorici mladića iz Srbije koji su sa još dvojicom učesnika optuženi za ubistvo 23-godišnjeg mladića na ostrvu Zakintos.

  BLIC – Pod naslovom „U 2018. vratićemo 338 miliona Titovih dugova“, list piše da su na naplatu stigli krediti Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. „Putin i Vučić 2. oktobra u Moskvi“, o predstojećem sastanku Aleksandra Vučić i Vladimira Putina.

  VEČERNJE NOVOSTI – „Vučić sa Putinom i samit u Moskvi“, o temama razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučićča i predsednika Rusije Vladimira Putina 2. oktobra u Moskvi. „Droga šaman preti našoj deci“, list piše o prvoj zapleni te droge koja je iz Kolumbije stigla u Srbiju.

  DANAS – „Zelenović: Policija ima zadatak da nas pretvori u kriminalce“, kaže gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović. „SAD započinju ‘šatl’ diplomatiju izmedju Beograda i Prištine“, list piše da se Amerika od oktobra aktivnije uključuje u pregovore o Kosovu.

  INFORMER – „Rusija brani Srpsku“, o izjavama šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova tokom posete Sarajevu. „Tramp počeo rat sa Kinom“, o novom paketu sankcija SAD. Najava 158. derbija „Zvezda: Bolji smo, Partiozan: Moramo do pobede“.

  KURIR – „Ljudina kakve nema!“, prenosi list izjave zahvalnosti Aleksandra Todorovića fudbaleru Nemanje Matića. „Došla da vrati odbeglu snaju, pa ubila priju“, o zločinu u Boru.

  SRPSKI TELEGRAF – „Vučić hitno kod Putina da spreči otimanje Kosova“, najavljuje list posetu Vučića Moskvi. List prenosi i navode bivšeg obaveštajca Nenada Breza da je više lica umešano ui ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com