• Novosti online

  Naslovna strana za subotu, 24. februar 2018. godine

  Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 24. februar, najviše pišu o predstojećim izborima u Beogradu, poseti predsednika Aleksandra Vučića Bugarskoj, kao i o ubistvu lidera GI SDP Olivera Ivanovića.

  ALO List piše o kandidatu za gradonačelnika Beograda Draganu Djilasu u tekstu pod naslovom „Tajkun preti, vredja, zabranjuje“. Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova kaže za list: „EU će tražiti da priznate Kosovo“.

  BLIC „Bacio ženu sa mosta u Dunav“, o tragičnom dogadjaju u Novom Sadu, gde je muž osumnjičen za ubistvo supruge. „Dva nova izborna predmeta za gimnazijalce“, o velikim promenama u srednjim školama. Povodom predstojećih izbora u Beogradu list donosi naslove „Siniša Mali: Metro će ubrzati saobraćaj u Beogradu“, „Vuk Jeremić: Lista Belog Preletačevića je vrhunac skandala“, „Aleksandar Karakašević: SPS otvara vrata budućim šampionima“.

  VEČERNJE NOVOSTI „Ubili ga heklerom sa zadnjeg sedišta“, list otkriva detalje iz istrage o ubistvu lidera GI SDP Olivera Ivanovića. „Nije mogao da preboli ulazak u NATO“, kaže za list brat napadača na ambasadu SAD u Podgorici. List piše o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Bugarskoj pod naslovom „Sofija poziva da svet čuje Srbiju“.

  DANAS „Marko Jakšić: Radojičić je ugostio Vučićevog sina i brata“, o vezama kontroverznog biznismena sa Kosova Milana Radojičića i članova porodice predsednika Srbije. „Simulacija saradnje za glasove invalidnih lica“, o mišljenju stručnjaka povodom dogovora SNS i invalidskih udruženja. „Dačić nema pravo da podnese ostavku“, kaže u fejsbuk intervjuu za list ministarka i zvaničnica SPS-a Slavica Djukić Dejanović.

  INFORMER O predstavljanju predizbornih lista na Radio-televiziji Srbije list piše da je „žuta bagra otela Javni servis“. O niskm temperaturama u Srbiji pod naslovom „Od nedelje kijamet“.

  KURIR „Terzin sin pregazio policajca“ ,list piše da je sin direktora FK Crvena zvezda Nikša Terzić „pregazio policajca koji je prebačen u bolnicu gde je operisan“. O beogradskim izborima list piše pod naslovima Dragan Djilas „Ispuniću sva svoja obećanja“, Dragan Šutanovac „Oslobodimo Beograd od straha“ i Andreja Mladenović „Treba spojti aerodrom sa Zemunom“.

  POLITIKA „Vučić: počinje izgradnja gasovoda prema Bugarskoj“, o poseti predsednika Sofiji. „Prigovor Ministarstva prosvete zbog rektora Arsenijevića“, naslov je teksta povodom odluke Senata Univerziteta u Kragujevcu da ponovo za rektora predloži Nebojšu Arsenijevića za koga je prosvetna inspekcija utvrdila niz nepravilnosti u radu.

  SRPSKI TELEGRAF List piše o hapšenju bivšeg američkog marinca u Beogradu u tekstu „Foka došla da ubije ambasadora, hteo Srbiju da uvuče u rat“. Pod naslovom „Sprem’te se sprem’te, od srede -15“ o niskim temperaturama koje su najavljene.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com