• Naše Novosti

  Naslovna strana za subotu, 7. jul 2018. godine

   

   

  Beogradski dnevni listovi na naslovnicama od subote, 7. jula, najviše pišu o razlozima za nedolazak poglavara Rimokatoličke crkve 2016. godine u Srbiju, rejtingu stranaka, kao i o drugim političkim i društvenim temama.

  ALO – List objavljuje „Plan za rušenje Vučića u pet tačaka“, koji spremaju opozicija i Albanci.

  BLIC – „Trojicu Srba uhapsili u Maliju zbog sumnje da ugrožavaju režim“, tekst u kojem list navodi da srpske vlasti pokušavaju da oslobode filmske radnike uhapšene u Maliju. O varljivom letu pod naslovom „Prete poplave“, a o najnovijem istraživanju agencije „Faktor plus“ list piše u „SNS: 54,8 odsto, SPS: 8,8 odsto, SZS: 5,2 odsto, SRS: 4,3 odsto“.

  VEČERNJE NOVOSTI – List piše „Kako je propala Papina poseta“ Srbiji. „Srbin spasavao male fudbalere iz pećine“, o roniocu Ivanu Karadžiću u specijalnom timu u Tajlandu.

  DANAS – U tekstu „Kako je Nikolić obmanuo papu“, list piše o tome zašto poglavar Rimokatoličke crkve nije došao 2016. u posetu Srbiji. „Većina u Skupštini štiti Vučića“, tekst posvećen ideji predsednika Pokreta slobodnih gradjana Saše Jankovića za prikupljanje potpisa za smenu predsednika Aleksandra Vučića. „Radna grupa isključivo za društvene mreže“, za list kaže ministar Nenad Popović povodom inicijative za borbu protiv lažnih vesti.

  INFORMER – „Vučić pravi vojsku na severu Kosova“, o optužbama iz Prištine. „Najveća plata u Srbiji 240.000 evra mesečno“, o spisku Poreske upravle najbogatijih u zemlji.

  KURIR – „Sam sebi dao bonus od 32.000.000“, o direktoru Beogradske poslovne škole Djuru Djuroviću. „Ja sam glavni bos, Šarić je nevin“, o tome da je svedok saradnik Nebojša Joksović na sudu priznao da je on organizator šverca droge iz Latinske Amerike.

  POLITIKA – „Priština statut ZSO neće predstaviti 4. avgusta“, za list kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „Smiriti strasti, posvetiti se studentima“, za list kaže novi rektor Univerziteta u Kragujevcu Nenad Filipović.

  SRPSKI TELEGRAF – „Ovako je zaista umro Sloba“, kaže za list general Viko Pandurević, koji je poslednji video predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića živog.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com