• Novosti online

  Naslovna strana za subotu, 9. jun 2018. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama od subote pišu ko su novi ambasadori Srbije, a prenose i izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da bez SAD i Rusije nije realno rešavati pitanje Kosova.

  ALO „Za SNS 55 odsto Srba“, o najnovijem istraživanju rejtinga stranaka. List piše i o „čistki u DS“, pod naslovom „Djilas uklanja Šuletove ljude“.

  BLIC U tekstu „Lazanski ambasador u Moskvi“, list piše da je dosadašnjem ambasadoru Srbije u Rusiji Slavenku Terziću istekao mandat i da će na njegovo mesto doći novinar Miroslav Lazanski. List piše da kosovski predsednik Hašim „Tači ima lobistu u Trampovom timu“.

  VEČERNJE NOVOSTI Pod naslovom „Srbe na pregled vode u kavezu, vezanih ruku“ list piše da su Srbi u Hagu izloženi torturi. „Ne dozvolite da vam beg bude budućnost“, o poruci predsednika države Aleksandara Vučića na dodeli ugovora o zaposlenju najboljim mladim lekarima. List piše o ispraćaju hrvatske fudbalske reprezentacije na Mundijal: „Hrvati u Rusiju sa zastavom iz ‘Oluje'“.

  DANAS O tome šta rade lideri opozicije kada ne ruše vlast „Boško Obradović: Ozbiljno se spremam za povratak Neleta Karajlića“, „Dragan Djilas: Mi smo levičari, zato smo firmu nazvali ‘Omladinka'“. Milena Dravić povodom gostovanja na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Puli i 21. rodjendanu lista: „Zahvaljući Danasu ja sam informisana“. „Halo, jel’ to Aleksandar Vučić?“, o situacijama sa kojima se suočavaju imenjaci predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

  INFORMER Pod naslovom „Strašno nasilje u Srbiji“ list piše o blokadi puteva zbog poskupljenja goriva.

  KURIR „Vozači, evo kakve su saobraćajne kazne u zemljama okruženja“, list poziva na oprez pred put na letovanje. „Vojska Srbije razbila NATO, ali u februaru“, o fudbalskom meču u Bondstilu.

  POLITIKA „Vučić: Bez SAD i Rusije nije realno rešavanje pitanja KiM“, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Pod naslovom „Neuspela kopnena invazija NATO-a 1999. na SRJ“ list objavljuje intervju sa ratnim komandatnom u vreme NATO bombardovanja Vladimirom Lazareviće, koji je pred Haškim tribunalom osudjen za komandnu odgovornost tokom rata na Kosovu i Metohiji.

  SRPSKI TELEGRAF „Vučiću, stradaće ti brat ako ne prihvatiš naše rešenje za Kosovo“, o navodnim pretnjama sa Zapada predsedniku Aleksandru Vučiću.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com