• Novosti online

  Naslovna strana za utorak, 9. oktobar 2018. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od utorka, 9. oktobra pišu o susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga, opštim izborima u Bosni i Hercegovini, predlogu za uvodjenje policijskog časa za mlade Novosadjane, kao i o drugim temama.

  ALO Izjavu novog srpskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika list prenosi u tekstu „Srpsku trobojku nosim u Sarajevo“. List piše: Dobra vest za potrošače u Srbiji, niže cene mesa i kafe do 30 odsto. „Pala optužnica protiv Zorana“, o mužu ubijene pevačice Jelene Marjanović Zoranu Marjanoviću.

  BLIC „Šta će biti sa optužnicom protiv Zorana Marjanovića“, o tome da je Apelacioni sud u Beogradu poništio rešenje o potvrdjivanju optužnice protiv Zorana Marjanovića za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović, i vratio Višem sudu u Beogradu na ponovo odlučivanje. Istraživanje CESIDA list prenosi u tekstu „SNS ubedljiv, Savez drugi, Šapić oko cenzusa“. O pozadini sukoba u Beton hali u Beogradu „Dve frakcije navijača u ratu oko obezbedjenja“.

  VEČERNJE NOVOSTI „Tri pobede za odbranu Srpske“, o pobedi vladajućeg saveza u Republici Srpskoj. „Optužnica loša, predmet ostao bez tužioca“, o tome da je slučaj protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović, vraćen Višem sudu u Beogradu. Zbog pesme o Prizrenu „Jutjub cenzurisao ‘Sindikat'“.

  DANAS „Najavili 1.500 stanova, a grade 378 i kasne“, o najavljenoj izgradnji stanova za pripadnike bezbednosnih službi. „Na izborima u BiH svi proglasili pobedu“, o opštim izborima u Bosni i Hercegovini. Pismo i demanti Dragana Djilasa uredniku Informativnog programa RTS Nenadu Stefanoviću „Pink pitanja i Vesićeve laži na Javnom servisu“.

  INFORMER „Dodik: Srpska je sada najjača“, izjavio novi srpski član Predsedništva Bosne i Herceovine Milorad Dodik. List piše o susretu Vučića sa Stoltenbergom „Uvedena crvena linija izmedju Beograda i komande NATO“ . „Ponovo oborena optužnica protiv Zorana Marjanovića“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović.

  POLITIKA „Srbija i NATO moraju da gledaju u budućnost“, o razgovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića i generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga. „Komšić, Džaferović i Dodik vladaće Bosnom i Hercegovinom“, o opštim izborima u Bosni i Hercegovini. List piše i da je „predloženo uvodjenje ‘policijskog časa’ za mlade Novosadjane“.

  KURIR Izjavu generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga list prenosi u tekstu „Kfor će zaštititi Srbe na Kosovu“, a izjavu nove predsednice RS Željke Cvijanović u tekstu „Prvo ću se sresti s Vučićem“. „Penzioneri će živeti nikad bolje“, izjava ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Djordjevića. „Majo, za koga si naručila skupe sireve i bademovo mleko“, o konkursu za nabavku hrane u Skupštini Srbije.

  SRPSKI TELEGRAF O izborima u Bosni i Hercegovini list piše „Bosna će pući na tri dela“. „Marjanoviću poništena optunica“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. O predsedniku Sjedinjenih Američkih Država donaldu Trampu list piše „Ovako će Tramp podeliti Kosovo“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com