• Gradovi

  Naslovne strane za 26. jul 2017. godine

  Dnevne novine na današnjim naslovnim stranama pišu o unutrašnjem dijalogu o Kosovu, sporazumu sa „Fijatom“ koji je ostao tajna za javnost kao i brisanju Andreja Vučića iz registra firme Asomakum.

  ALO – Za list govori srpski patrijarh Irinej: „Vučićeva ideja za Kosovo je dobra“.

  BLIC „Bio sam pijan, ne sećam se da sam je ubio“ o iskazu optuženog za ubistvo trogodišnje devojčice. O povratku Bogoljuba Karića na političku scenu u tekstu pod naslovom „Uspon, pad, vaskrsnuće“.

  VEČERNJE NOVOSTI „Tudjman sakrio dokaze o Stepincu“ list piše da je „očišćen“ dosije kardinala Alojzija Stepinca. „Rim želi da Srbija što pre udje u Uniju“, o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Rimu. „Cune pored Gage i Bate“ o sahrani pevača Predraga Gojkovića.

  DANAS „Andrej Vučić brisan iz registra fantomske firme“, o brisanju brata predsednika države kao direkora i vlasnika firme Asomakum. „Poseta Vučića SAD bila je važan korak“, reagovanje ambasadora SAD Kajla Skota na tekst Borislava Stefanovića. „Ulazak u EU ukida sporazum o trgovini sa Rusijom“, kaže ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

  KURIR List objavljuje otvoreno pismo predsednika Adrija medija grupe Aleksandra Rodića predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Glumac Nebojša Glogovac kaže: „Odem da živim u Trebinju“. List objavljuje upozorenje seizmologa „Srbiji prete zemljotresi“.

  INFORMER „SAD će u Srbiji ratovati protiv Rusa“ list piše da je savetnik za Balkan predsednika SAD Donalda Trampa, Brajan Hoj Ji u intervjuu za Glas Amerike najavio da će se SAD žestoko boriti protiv sve jačeg plitičkog, ekonomskog i vojnog uticaja Rusije u Srbiji.

  POLITIKA O tome može li da uspe srpsko-srpski dijalog o Kosovu list piše u tekstu pod naslovom „Izmedju mita i stvarnosti“. „Sporazum sa ‘Fijatom’ ostao tajna“ o konferenciji za novinare u Vladi Srbije na kojoj novinari nisu mogli da postave pitanja i vide sporazum. „Obezbedjenje u centrima za socijalni rad“, nakon tragičnih dogadjaja u Beogradu.

  SRPSKI TELEGRAF List piše da kongresmen Dejna Rorabaher poručuje da ako Srbija želi da sačuva narod na Kosovu mora da pristane na razmenu teritorija „Američka ucena Srbima Dajte Preševo za sever Kosova“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com