• Gradovi

  Naslovne strane za 28. jul 2017. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o hapšenju majke i brata od strica Luke Bojovića zbog navoda o „krvnoj osveti“, o članstvu Kosova u medjunarodnim organizacijama, kao i o aferi „curenja informacija“ u Švedskoj.

  ALO Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za list da je siguran da se u Srbiji nikada na vlast neće vratiti oni političari koji su sa tajkunima opljačkali državu „Ne plašim se, niti ću odustati!“. „Bahati vozač udario ćerku Vlade Divca“ o tome da je u saobraćajnoj nesreći povredjena ćerka bivšeg košarkaša Vlade Divca.

  BLIC „Slikarka i bivša dekanka tražila krvnu osvetu“ o hapšenju majke i brata od strica Luke Bojovića. „Za orkestre na svadbama plaćaćemo i autorska prava“ o sve strožem poštovanju pravila za nastupe muzičara.

  VEČERNJE NOVOSTI „Majka Luke Bojovića spremala osvetu za sina“ o hapšenju Andjelke Bojović i njenog sinovca zbog navodno planiranja likvidacije Ratka Koljenšića u Nikšiću. „Sirotinji besplatno deli hleb“ o humanom gestu pekara iz Prijepolja. „‘Tiršova dva na 30.000 kvadrata“ o idejnom projektu nove dečije bolnice u Beogradu. „Zbog Srba smenjeni švedski ministri“ povodom afere curenja podataka.

  DANAS „Er Srbija otpušta 30 radnika“ srpski avioprevoznik započeo racionalizaciju. „Članstvo Kosova u Interpolu dobro i za Srbiju“ o podeljenim mišljenjima u vezi sa ulaskom Kosova u medjunarodnu policijsku organizaciju. „Viljuškari stižu pred zgradu uprave“ o štrajku u fabrici „Goša“. „Promene u švedskoj vladi zbog IT skandala“ o aferi curenja podataka.

  INFORMER Pod naslovom „Skandal Sudije 54 dana tajno presudjuju Miškoviću“ list piše da većanje Apelaciong suda o presudi biznismenu Miroslavu Miškoviću kojom je osudjen na pet godina zatvora zbog utaje poreza traje od 2. juna.

  KURIR Programski direktor N1 Jugoslav Ćosić govori o pritisku predsednika Srbije Aleksandra Vučića na medije „BIA i Vučić pokušali da me cenzurišu“.

  POLITIKA „Andjelka Bojović negira plan da osveti ubistvo sina“ o hapšenju majke i brata od strica Luke Bojovića. „Glume depresiju da bi otišli na bolovanje“ list piše o tome šta se dešava u lekarskim ordinacijama kada poslodavac ne odobri zaposlenom odlazak na odmor.

  SRPSKI TELEGRAF List piše da će Moskva uzvratiti ukoliko predsednik SAD Donald Tramp odobri nove sankcije protiv Rusije „Putinov plan za uništenje Amerike“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com