• Novosti online

  Naslovne strane za nedelju, 13. oktobar 2019. godine

  Dnevne novine od 13. oktobra 2019. godine pišu o dodeli Nobelove nagrade piscu Peteru Handkeu, o lažnim kampanjama na društvenim mrežama i o drugim temama.

  BLIC „Ko vodi lažne kampanje na društvenim mrežama“, list prenosi istraživanje Univeziteta Oksford o manipulacijama na društvenim mrežama. Intervju nedeljnog izdanja ovog lista sa potpredsednicom Demokratske stranke Aleksandra Jerkov nosi naslov: „Vučićev režim nema podršku EU“.

  ALO „Albanci provocirali Srbe, pa se razbežali“, tekst o incidentu na utakmici izmedju italijanskog prvoligaša Breše i Vojvodine. „Provokatori na stadionu prvo mahali zastavama sa crnim dvoglavim orlom, a kada su ih navijači Voše pojurili, Albanci utrčali u automobile i pobegli“, piše list.

  VEČERNJE NOVOSTI Pod naslovom „Kurti mi priznao: ubijao bih Srbe“, list donosi razgovor sa sudijom Danicom Marinković o saslušanju prištinskih lidera. „Handke dobio našeg ‘Nobela'“, o Nobelovoj nagradi piscu Peteru Handkeu.

  KURIR „Mali Tramp se ponaša kao Holbruk“, list piše o specijanom izaslaniku američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričardu Genelu. „Glumac mi na prevaru uzeo 3.200 evra za nestalog brata“, list piše o aferi „Nestale bebe“.

  POLITIKA Razgovor sa članom Predsedništva BiH iz RS Miloradom Dodikom „Ne znam zašto Bosnu još pokušavaju da očuvaju“. U temi nedelje list istražuje šta koči usvajanje izmene Zakona o jeziku i pismu „Sa ćirilicom možemo u Evropu“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com