• Novosti online

  Naslovne strane za nedelju, 15. septembar 2019. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 15. septembar, pišu o odlasku Aleksandra Djordjevića sa mesta selektora košarkaške reprezentacije Srbije koja je zauzela peto mesto na svetskom prvenstvu, o svečanoj promociji najmladjih oficira Vojske Srbije, o najavi dolaska ruskog predsednika vlade Dimitrija Medvedeva u Beograd i drugim temama.

  ALO „Vučić: Vi ste ešalon slobode“, list piše o svečanoj promociji najmladjih oficira. Pod naslovom: „Djordjević odlazi, stiže Kokoškov“, list piše da je Srbija ostala bez selektora u muškoj košarci.

  BLIC – „Slučaj koji je ismejao pravdu“ deset godina od afere „Indeks“ u Srbiji. Intervju princeze Jelisavete Karadjordjević za taj list pod naslovom „Život me je naučio da ne marim za materijalne stvari“.

  VEČERNJE NOVOSTI – „Medvedev u Beogradu na Dan oslobodjenja“ o dolasku ruskog premijera Dimitrija Medvedeva u Beograd na Dan oslobodjenja u Drugom svetskom ratu. „Ponosni pred licem junačkih predaka“ o svečanoj ceremoniji promocije najmladjih oficira Vojske Srbije u Beogradu. „Saletovo zbogom ‘orlovima'“ o odlasku srpskog selektora.

  KURIR – „Srbija napreduje“, oproštajni intervju ambasadora SAD u Srbiji Kajla Skota. „Odlazim sa klupe Srbije“, o odlasku Aleksandra Djordjeića sa mesta selektora muške košarkaške reprezentacije.

  POLITIKA – Intervju ambasadora Rusije u Srbiji Aleksandra Bocan-Harčenka za taj list „Bez Rusije nema rešenje za Kosovo“. „Djordjević se povukao s mesta selektora“, piše list.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com