• Nacionalne Novosti

  Naslovne strane dnevnih novina za nedelju, 16. septembar 2018. godine

   

   

  Dnevne novine na naslovnim stranama za nedelju, 16. septembar, pišu o smenama u vrhu Vojske Srbije i o drugim društvenim temama.

  ALO „Mali Duki otputovao na lečenje u Brselonu“, o dečaku koji boluje od retke bolesti, za čije su lečenje gradjani donirali novac.

  BLIC U specijalnom izdanju povodom 22. rodjendana, list prenosi autorski tekst predsednika Srbije Aleksandra Vučića, intervjue sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem, predsednikom Srpskog patriotskog saveza Aleksandrom Šapićem i drugima.

  VEČERNJE NOVOSTI „Novi generali za jaču vojsku“ o smenama u Generalštabu i Vojsci Srbije. „Srbin u Kini pravi najveći teleskop“, o Marku Krču, naučniku iz Akademije nauka u Pekingu. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić za list kaže „Šećerana će biti kulturni centar prestonice“.

  KURIR „Albanski don gospodar Kosova“, list piše da bivši albanski premijer Sali Beriša drži pod kontrolom kosovskog premijera i predsednika.

  POLITIKA Temu nedelje list posvećuje 100. godišnjici proboja solunskog fronta u Prvom svetskom ratu. Intervju sa Draganom Džajićem najavljen je naslovom „Kad zvezda veruje u sebe, sve je moguće“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com