• Novosti online

  Naslovne strane za petak, 17. april 2020. godine

  Dnevne novine u četvorobrojima pripremljenim zbog produženog „policijskog časa“ u vreme vanrednog stanja, pišu o Uskrsu, lekarima u borbi protiv pandemije, pomoći EU i NATO Srbiji, ulozi medija tokom vanrednog stanja.

  ALO U tekstu „Blaže mere posle Uskrsa“ epidemiolog Predrag Kon govori o ukidanju dela restriktivnih mera u borbi sa epidemijom korona virusa.

  BLIC Intervju s patrijarhom SPC Irinejem pod naslovom: „Mir Božiji, Hristos vaskrse“. „Prva linija fronta protiv zaraze“ izveštaj iz beogradskog Kliničko-bolničkog centra „Zvezdara“.

  VEČERNJE NOVOSTI „Od EU i NATO imamo samo tihu okupaciju“, izjavio srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. Novine prenose izjavu princa Aleksandra Karadjordjevića: „Zaboravili smo šta su radili ‘u ime naroda’ „.

  DANAS O izjavi ambasadora SAD Entonija Godfrija: „Profesionalni mediji su sada važniji nego ikada“. Intervju sa vladikom Grigorijem: „Hristos od nas ne traži napadnu pobožnost“.

  SRPSKI TELEGRAF Pod naslovom „Znali smo da nam stiže pandemija“, za ove novine govori naučnica Roza Kastro.

  INFORMER Pod naslovom „Smrtnost od korone je najmanja u Srbiji“ o statistici po kojoj stopa smrtnosti od tog virusa u zemljama iznosi 8,86 a u Srbiji 1,93 odsto.

  KURIR „Kukavice su svi koji napadaju lekare“, kaže za te novine akademik Dušan Kovačević.

  POLITIKA Novine pišu da je “ ‘Večiti derbi’ počeo na Vaskrs 1946. godine“. Telefonski razgovor sa dobitnikom Nobelove nagrade za književnost: „Razgovori sa Handkeom“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com