Novosti online

Naslovne strane za ponedeljak, 29. jun 2020. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama današnjih novina najviše piše o zdravstvenoj krizi izazvanoj pandemijom korona virusa i najavama novih mera, trenutnim dešavanjima u Crnoj Gori, o političkoj situaciji neposredno nakon izbora u Srbiji i o drugim ekonomskim i društvenim temama.

ALO – „Korona stopira svadbe i proslave“, o najavljenim merama protiv epidemije korona virusa. „Na Gazimestanu 1.000 Srba proslavilo Vidovdan“, o jučerašnjem okupljanju povodom godišnjice bitke na Kosovu polju.

BLIC – „Raskol u DS-u“, list piše o sednicama Glavnog odbora Demokratske stranke koje su organizovale dve frakcije. „Skraćuje se rad kafića, zatvaraju se klubovi“, u očekivanju sednice Kriznog štaba za suzbijanje kovid-19. „Otišao je poslednji romantičar“, povodom smrti fudbalskog stručnjaka Ilije Petkovića.

VEČERNJE NOVOSTI – „Srpsku zastavu otimali na Gazimestanu“, povodom hapšenja dva mladića na Kosovu nakon proslave Vidovdana. „Pobegla od kuće zbog prijemnog“, o devojčici iz Niša za kojom je bila organizovana potraga, pošto je bez znanja roditelja otputovala u Beograd da bi polagala prijemni ispit u Matematičkoj gimnaziji. „Oštrijim merama na kovid-19“, povodom najave novih mera.

DANAS – Intervju sa liderom SPAS-a Aleksandrom Šapićem „Nije realno da u Vladi budemo i mi i SPS“. „Nemačka ograničava broj migranata sa Balkana“, list pišeda vladajuća koalicija u Nemačkoj neće obnoviti medjunaordne ugovore koji olakšavaju zapošljavanje ljudi iz regiona. „Korona kosi državni vrh“, nakon vesti da je više funkcionera zaraženo tim virusom.

INFORMER – List piše o mogućim novim merama protiv širenja epidemije korona virusa „Noćni klubovi do 23h restorani do 19h“.

KURIR – List prenosi izjavu predsednika Slovenije Boruta Pahora „Srbiji je mesto u EU“. O najavljenim novim merama kriznog štaba za borbu protiv epidemije korona virusa: „Vanredna situacija u Beogradu“.

POLITIKA – „Vojska postavila šatore u Novom Pazaru“, list piše o situaciji u tom gradu posle velikog porasta broja obolelih i umrlih od korona virusa. „Naprednjački cunami prekomponovao političku scenu opština i gradova“, o rezultatu lokalnih izbora. O manifestaciji u Kruševcu povodom Vidovdana i godišnjice bitke na Kosovu „Simbol otpora i hrabrosti“.

SRPSKI TELEGRAF – List prenosi intervju sa novinarom i urednikom Milomirom Marićem: „Zbog Tijanića mnogi su ostajali bez glave ili para“.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh