• Novosti online

  Naslovne strane za ponedeljak, 31. decembra 2018. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama prazničnih izdanja prenose intervjue sa ministrima, liderima opozicije, umetnicima i sportistima.

  ALO „U Zvezdi sam našao duhovni mir“, kaže trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević. „Mili moj Olivere živiš kroz Bogdana“, kaže Milena Ivanović supruga ubijenog predsednika inicijative SDP Olivera Ivanovića.

  BLIC Dramski pisac Dušan Kovačević za list kaže „Politika je jača od svake droge“. Probudili smo emocije kod naroda“, kaže trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević.

  VEČERNJE NOVOSTI Intervju sa ministrom unutrašnjih poslova Srbije Nebojšom Stefanovićem list prenosi u tekstu „Imamo odgovor ako ugroze naš narod na Kosovu“. Ministar spoljih poslova Srbije Ivica Dačić za list kaže „Uvežbavam ‘Kaljinku’ za Putina“. „Fudbalska ispovest u Humskoj“, intervju sa dramskim piscem Dušanom Kovačevićem.

  DANAS Lider Saveza za Srbiju Dragan Djilas za list kaže „Vučić je najveći lažov koji je hodao Srbijom“. „Vlast je sama izabrala da im sudi revolucionarni sud“, intervju sa sociologom Jovom Bakićem. „Srbija ustala i nema više spavanja“, o protestu „Jedan od pet miliona“ koji je održan u subotu, 29. decembra u Beogradu.

  INFORMER „Stižu nam još četiri miga 29“, iz Belorusije Srbija dobija četiri aviona Mig 29. „Nisam čelična lejdi policije!“, kaže državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović.

  KURIR „Ja sam Titov naslednik“, kaže ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. „Znao sam da će sve doći na svoje mesto“, kaže teniser Novak Djoković. „Novu godinu čekam uz Nadu Topčagić“, kaže predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

  POLITIKA „Oblakoderi, spuštanje na reke i metro“, o gradjevinskim radovima koji se najavljuju u Beogradu. Teniser Novak Djoković za list kaže „Svoju budućnost ne vidim u politici“. Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin za list kaže „Nastavićemo da pružamo podršku Srbiji“. „Srbija ogrezla u korupciji, izigravanju propisa i ličnom bogaćenju“, intervju sa tužiocem za organizovani kriminal Mladenom Nenadićem.

  SRPSKI TELEGRAF Pod naslovom „Istina o mom životu s Arkanom“, list objavljuje intervju sa pevačicom Svetlanom Ražnatović suprugom ubijenog Željka Ražnatovića Arkana. „Simka i Djordje Katić o životu i Korenima“, o seriji „Koreni“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com