Novosti online

Naslovne strane za sredu, 1. jul 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 1. jul 2020. godine pišu o stanju epidemije korona virusa u Srbiji, novim merama Vlade u borbi protiv virusa i drugim temama.

BLIC „Nestorović greši, ne treba sad svi da se zarazimo“, stručnjaci Darija Kisić Tepavčević i Srdja Janković o mišljenju pulmologa Branislava Nestorovića da je sada pravi momenat za prokužavanje naroda. „U Novom Pazaru 120 obolelih sa težom slikom“, ministar zdravlja Zlatibor Lončar o epidemiološkom stanju u Novom Pazaru.

VEČERNJE NOVOSTI „Kontrole počinju u kafanama i tržnim centrima“, o novim merama Vlade Srbije u borbi protiv korona virusa. „Cigarete skuplje za 10 dinara“, o novim poskupljenjima duvanskih proizvoda.

DANAS „Zvižduci i okrenuta ledja za permijerku i ministre“, o poseti premijerke Srbije Ane Brnabić i članova njene vlade Novom Pazaru i reakciji gradjana na to. „Lideri SZS: Bojkotaši se okupljaju u širi front“, najava dela opozicije okupljenog oko ideje bojkota.

POLITIKA „EU otvorila granice za gradjane Srbije“, o odluci EU da na svoju teritoriju dozvoli ulazak državljana Srbije i drugih zemalja. „Razmatra se mogućnost onlajn nastave od septembra“, ministar prosvete Mladen Šarčević o mogućnosti da djaci narednu školsku godinu otpočnu od kuće.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh