• Novosti online

  Naslovne strane za sredu, 25. mart 2020. godine

  Dnevne novine u izdanjima za 25. mart na naslovnim stranama pišu o korona virusu, novoj strategiji Srbije u borbi protiv njega i o drugim temama.

  BLIC „Svi detalji masovnog testiranja na koronu“, o novoj strategiji Vlade Srbije u borbi protiv korona virusa. Rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović najavljuje „Studenti će u klupe u julu i avgustu“.

  ALO Uz slike kreveta u hali na Beogradskom sajmu ove novine poručuju „Lezite kod kuće da ne biste ležali ovde!“

  VEČERNJE NOVOSTI „Srbiju tukli i ubijali da bi joj oteli Kosovo“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom godišnjice NATO agresije na SR Jugoslaviju. „‘Lov’ na virus u svakom sumnjivom“, o novoj strategiji Srbije u borbi protiv korona virusa.

  DANAS Pokrenuta peticija da predsednik Srbije reč prepusti stručnjacima „Hoće manje Vučića, a više saveta lekara“. „Nemam sliku apokalipse već preko potrebne discipline“, intervju sa poslanicom Demokratske stranke u Skupštini Srbije Gordanom Čomić.

  INFORMER Vodja kineskog ekspertskog tima Peng Zikijang kaže za Informer-„Srbija će pobediti koronu uz najmanju moguću cenu, ali samo ako svi budu maksimalno disciplinovani“. Počeo kontranapad na virus „10.000 ljudi mora na test“.

  KURIR Nove mere „Masovno testiranje“. Ministar Rasim Ljajić najavio „Isplaćivanje socijalnih davanja preko pošte“.

  POLITIKA „Počinju masovna testiranja na kovid 19“, o novoj strategiji Srbije u borbi protiv korona virusa. „Privredni pad neminovan, procene različite“, o uticaju korona virusa na ekonomiju.

  SRPSKI TELEGRAF Na Sajmu 3.000 kreveta „Ovako će izgledati život u najvećem karantinu“. List prenosi i da je funkcioner SPS Ivica Tončev otpustio 60 odsto svojih radnika, a „Vučić ga izribao pa vratio ljude na posao.“

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com