• Novosti online

  Naslovne strane za subotu, 10. avgust 2019. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za subotu pišu o drugom sastanku predstavnika vlasti i opozicije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, izgradnji deonice železničke pruge Stara Pazova Novi Sad u Čortanovcima, hapšenju bivšeg predsednika Skupštine grada Zaječar Saše Mirkovića u Budvi.

  BLIC – „Nikolić planira gradnju još jedne mini-hidroelektranu“ o poslovanju bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića. „Uhapšen Saša Mirković u Budvi“ o hapšenju bivšeg predsednika Skupštine grada Zaječar koji je osudjen za malverzacije pri javnim nabavkama.

  VEČERNJE NOVOSTI – „Pijan ugasio četiri života“, o saobraćajnoj nesreći kod Lazarevca u kojoj su četiri osobe izgubile život. „Hrvati ponovo svojataju Teslu“, o najavi da će Nikola Tesla na štandu Hrvatske na Svetskoj izložbi „Dubai ekspo“ biti predstavljen kao hrvatski naučnik.

  DANAS – „Tri zahteva za regularne izbore“, o drugom sastanku vlasti i opozicije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. „Bojkot je simbolični šamar vlastima“, intervju sociološkinje Vesne Pešić za taj list.

  KURIR – List pod naslovom „Crni petak“ piše da je na Ibarskoj magistrali petoro poginulih, a u masakru u Jabukovcu četvoro ubijenih.

  POLITIKA – „Simbol razvoja Srbije“, o izgradnji deonice železnice Stara Pazova Novi Sad u Čortanovcima. „Italija pred izborima“, o padu vlade italije i verovatnim vanrednim izborima.

  SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Istina o ‘Oluji’ i Srebrenici“ list donosi intervju sa bivšim načelnikom Generalštaba Vojske Jugoslavije Momčilom Perišićem o zbivanjima tokom ratova na prostoru bivše SFRJ.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com