• Novosti online

  Naslovne strane za subotu, 13. februar 2021. godine

  Beogradska dnevna štampa u izdanjima za subotu, 13. februar 2021. godine piše o istrazi protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka, izboru novog patrijarha Srpske pravoslavne crkve, najavljenoj finansijskoj pomoći za penzionere i druge gradjane, porastu broja obolelih od korona virusa i drugim aktuelnim temama.

  ALO „Bojkotaši žele raskol u crkvi“, povodom dopisa kojim je nekoliko vladika od Sinoda SPC tražilo da se izbo novog patrijarha ne obavi u Hramu Svetog Save, „jer je kripta prekrivena kamerama“.

  BLIC „Tajni ključevi, bunkeri za mučenje, tragovi krvi i ljudska lobanja“, o tragovima koje je policija pronašla tokom istrage zločina za koje se sumnjiče Veljko Belivuk i njegova grupa. „Od Brzeća do vrha Kopaonika za manje od 15 minuta“, o otvaranju gondole na Kopaoniku.

  VEČERNJE NOVOSTI „Srbija od maja puni Sputnjik“, najavljuje proizvodnju ruskog cepiva na Torlaku. „Nole odustaje zbog mišića?“, nakon povrede najboljeg sportiste iz Srbije. „Šutanovac plaćenim lažima brani NATO i Ameriku od Novosti“, reagovanje redakcije na navode da proizvode najviše lažnih vesti u Srbiji.

  DANAS „Sinod SPC odustao od smeštaja vladika u hotelu Hilton“, o izboru novog patrijarha Srpske pravoslavne crkve. „Vučić i 75 kumova“, povodom izjave predsednika Srbije o kumovskim vezama.

  INFORMER „Delove tela žrtava traže po dnu Dunava“, policija proverava navode da je kriminalna grupa Veljka Belivuka leševe odlagala u reku. „Kafići se zatvaraju ako broj zaraženih nastavi da raste“, povodom spekulacija o zaoštravanju protivepidemioloških mera.

  KURIR „Rusi cene bratsko prijateljstvo sa Srbima“ ističe list iz Putinove čestitke povodom Dana državnosti Srbije. Intervju sa nemačkim šefom diplomatije Hajkom Masom u „Uslov za ulazak Srbije u EU je rešavanje kosovskog pitanja“.

  POLITIKA „Pomoć je potrebna i velikim preduzećima“, intervju ministra finansija Siniše Malog. „Bolnice opet pune, moguće strože mere“, o upozorenju Kriznog štaba na porast broja obolelih od korona virusa.

  SRPSKI TELEGRAF „Čelnik Partizana šmrkao kokain, snimili ga Veljini navijači“, tvrdi list nakon policijskog pretresa kancelarija funkcionera tog fudbalskog kluba.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com