• Novosti online

  Naslovne strane za subotu, 3. februar 2018. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za subotu, 3. februar, pišu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Austriji, o novoj lokaciji sa nelegalno zakopanim otpadom, o obeležavanju 28 godina postojanja Demokratske stranke, kao i o drugim poltičkim, ekonomskim i društvenim temama.

  ALO – „Vlada Vojvodine naručila vozila sa švalerskim osvetljenjem“, piše list o nabavci novih limuzina za pokrjinsku vladu, koji morju da imaju „ambijentalna podna svetla“. „Domar zaveo i oblubio učenicu“, o hapšenju domara škole u Preševu.

  BLIC „Bogićević, Djurić, Mišković duguju milione za porez“, list piše o tome ko su „najveći poreski dužnici u 2017.“. List piše i zloupotrebama u sportskim klubovima pod naslovom „Gde su nestali milioni od transfera KK Partizan“.

  VEČERNJE NOVOSTI „Zakopao 20 tona otrova pored kuća i bunara“, o novoj lokaciji sa nelegalno zakopanim potencijalno opasnim otpadom u obrenovačkom ataru. List prenosi navode švajcarskih medija da je srpski teniser Novak „Djoković operisan u Bazelu“.

  DANAS „Djilas i Pajtić su devastirali DS“, za list kaže predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac povodom 28. godišmkoce osnivanja te partije. „Nominacija je atak na ‘državnu verziju ratova ’90tih“, o negativnoj reakciji dela javnosti na vest o kandidaturi osnivačice Fonda za humanitarno pravo Nataše Kandić za Nobelovu nagradu.

  INFORMER „Putin: CIA pali Srbiju“, o tome da je tima u Srbiji dostavljen plan iz Moskve o planovima SAD i EU u Sriji.

  KURIR „Izbacićemo iz škole svu decu koja s drogiraju“, naslov je intervjua sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem. „U Obrenovcu opet nadjen smrtonosni otpad“, o trećoj lokaciji sa toksičnim otpadom u Obrenovcu.

  POLITIKA „Vučić: Ne želim da Srbija ostane zaglavljena u mulju prošlosti“, o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Austriji. List prenosi navode švajcarskih medija „Operisan Novak Djoković“. „Rijaliti u Srbiji i danju i noću“, o rijaliti programima u Srbiji. „Kod Obrenovca ponovo nadjen sumnjiv otpad“, o potencijalno opasnom otpadu nelegalno zakopanom u obrenovačkom ataru.

  SRPSKI TELEGRAF „Bujke otpušta Žiku Šarenicu zbog podrške Vučiću“, list piše da je direktor RTS-a Dragan Bujošević „besan“ na voditeljaŽivorada Nikolića koji se našao na listi SNS za odbornika Beograda.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com