• Novosti online

  Naslovne strane za subotu, 30. mart 2019. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama od subote, 30. marta pišu o smrti pesnika Dobrice Erića, o protestima „Jedan od pet miliona“ u gradovima širom Srbije, ali i o drugim političkim i društvenim temama.

  BLIC „Prvo povukla prijavu protiv Jutke, sad mu čuva fotelju“, o bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki koji je optužen za seksualno uznemiravanje.

  VEČERNJE NOVOSTI „Zauvek u narodnoj čitanci“, o pesniku Dobrici Eriću. „Od sutra letnje računanje vremena“, o pomeranju kazaljki jedan sat unapred u nedelju, 31. marta u 2 posle ponoći.

  DANAS „Nema nazad, ostavke i slobodni izbori“, o protestima „Jedan od pet miliona“ širom Srbije. O sastanku predstavnika opozicije sa evropskim komesarom Johanesom Hanom članica Demorkastke stranke Aleksandra Jerkov za list kaže „Preneli smo Hanu šta su naši zahtevi“.

  POLITIKA „Vučić: Pretnje i nasilje su odraz političke frustracije“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o opoziciji. „Samostalnih poslanika ima za tri kluba“, o broju poslanika Skupštine Srbije koji ne pripadaju nijednom poslaničkom klubu. „Odlazak Dobrice Erića“, o smrti poznatog pesnika. „Velika Britanija srlja u haotičan bregzit“, o bezuspešnim naporima te zemlje da sporazumno izadje iz EU.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com