• Novosti online

  Naslovne strane za subotu, 4. maj 2019.

  Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 4. maj, najviše pišu o otvaranju deonice Koridora 11 od Obrenovca do Preljine u narednih mesec i po dana, akciji kosovskih jedinica ROSU u Štrpcu tokom protesta meštana protiv izgradnje mini-hidrocentrala u tom mestu, o skupu podrške vlasniku pekare „Roma“ u Borči Monu Djuraju i drugim temama.

  BLIC – List donosi istraživanje o Samitu u Berlinu na kome su učestvovali zapadnobalkanski lideri „Iza kulisa sastanka u Berlinu“. O saobraćajnoj nesreći u Hamburgu u Nemačkoj „Pijani Srbin u uličnoj trci usmrtio čoveka“.

  VEČERNJE NOVOSTI – „Specijalci pendrecima i suzavcem napali Srbe“ o akciji kosovskih jedinica ROSU u Štrpcu tokom protesta meštana protiv izgradnje mini-hidrocentrala u tom mestu. „U igri smo za ‘Folksvagen'“ o odgovru nemačke kompanije tom listu u otvaranju postrojenja te kompanije u istočnoj Evropi. „Koštaće mnogo propast ideje o razgraničenju“ o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o rešavanju kosovskog problema.

  DANAS – „Beograd ne da Marovića Podgorici“ o tome da je bivši predsednik Srbije i Crne Gore Svetozar Marović osumnjičen za višemilionske pronevere postao srpski državljanin. „Burek solidarnosti protiv netrpeljivosti“ o skupu podrške vlasniku pekare „Roma“ Monu Djuraju ispred te pekare, nakon što se našao na meti ekstremnih desničara zbog slike jednog od njegovih zaposlenih na društvenim mrežama.

  POLITIKA – „Auto-put od Beograda do Čačka do kraja godine“ o otvaranju deonice Koridora 11 od Obrenovca do Preljine u narednih mesec i po dana. Istraživanje o kaznenoj politici u Srbiji „Bez milosti samo za ubice“. „I decu muče visok pritisak i dijabetes“ o tome da se pored starijih ljudi te bolesti dijagnostikuju i kod dece.

  KURIR – „Moja ideja o Kosovu je propala“ o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića u vezi sa mogućim razgraničenjem na Kosovu i Metohiji.

  SRPSKI TELEGRAF – „Čeka nas pakao do jula šest pretnji Srbji sa zapada“ o tome kakvi pritisci, prema saznanju lista, očekuju Srbiju do samita u Parizu gde bi trebalo da se, uz posredovanje EU, Nemačke, Francuske, na novom sastanku pronadje rešenja za nastavak dijaloga Beograda i Prištine.

  ALO – „Plate u zdravstvu moraju da rastu“ rast zarada zdravstvenih radnicima najavio predsednik Srbije Aleksandaa Vučić. „Kosovski specijalci napali 20 Srba kod Štrpca“ o sukobu u srpskom selu Obereke kod Štrpca, nakon što su meštani pokušali da zaustave rad bagera koji je iskopavao zemlju za izgradnju mini hidroelektrane.

  INFORMER – „Spojen most od Novog Beograda do Obrenovca“ o završetku radova na savskom mostu na Koridoru 11 koji je obišao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „Djilasovci šatorima blokiraju Beograd“ o tome da prema saznanjima lista, lideri Saveza za Srbiju, planiraju da u okviru protesta „Jedan od pet miliona“ ispred Predsedništva Srbije, Skupštine Srbije i ulicama kralja Milana i kneza Miloša razapnu više stotina šatora i stvore tzv. slobodnu zonu.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com