• Novosti online

  Naslovne strane za utorak 21. april 2020. godine

  Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak, 21. april, pišu o ublažavanju mera tokom vanrednog stanja u Srbiji i o posledicama pandemije u svetu.

  ALO Anesteziolog KC u Nišu Milena Stojanović zaražena korona virusom ali se oseća dobro „Doktorka Milena jača od korone“.

  BLIC Podaci o kretanju bolesti: „Ćuprija najveće žarište, Beograd i Vojvodina se oporavljaju“. Ove novine pišu: „Roditelji će uskoro na posao, vrtići i dalje zatvoreni, ko će da im čuva decu?“

  VEČERNJE NOVOSTI Evroposlanici kritikuju mere u Srbiji: „Sramne packe iz EU, umesto pomoći pakuju ucene“. Za ove novine govori francuska ekstremna desničarka Marin le Pen: „Ovo je krah srećnog globalizma u kojem nema maski i lekova“.

  DANAS Epidemiolog Predrag Djurić: „Srbija nije spremno dočekala pandemiju“. Privrednici pitaju o isplati pomoći dok, pišu ove novine, „Zbog nejasnih mera Vlade, firme ostavljaju radnike bez plata“. Predsednik Pokreta slobodnih gradjana Sergej Trifunović tvrdi „Korona je ogolila Vučića ako prilika stvara lopova, vanredno stanje stvara diktatora“.

  INFORMER „Virus slabi ali još je opasan“, o padu broj novozaraženih.

  KURIR „Život se vraća u Srbiju“, o ublažavanju mera u borbi protiv korone. Ove novine otkrivaju da se u nastavku dogadjaji u seriji „‘Južni vetar’ sele na Kosovo.

  SRPSKI TELEGRAF „Kalendar ukidanja mera u Srbiji“. Izjava tenisera Novaka Djokovića o vakcini protiv korona virusa i reagovanju „Djoković protiv vakcina, Kon: majstore izbegavaj tu temu“.

  POLITIKA Novine pod naslovom „Širenje meke moći na Balkanu“ razmatra da li tokom pandemije EU gubi deo uticaja, a svetske sile pružanjem pomoći ostvaruju spoljnopolitičke ciljeve. O ublažavanju mera protiv zaraze: „Penzioneri u šetnji tri puta nedeljno“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com