Naslovne strane za utorak, 5. jun 2018. godine – NovostiDana.rs
 • Naše Novosti

  Naslovne strane za utorak, 5. jun 2018. godine

   

   

  Dnevne novine na današnjim naslovnim stranama najviše pišu o odluci gradskog odbora SNS-a da predloži Zorana Radojičića za gradonačelnika Beograda, o protestu malinara zbog otkupne cene malina i njihovim zahtevima i o drugim temama.

  ALO „Jelenu ubio političar“, kaže policijski stručnjak Marko Nicović o ubistvu pevačice Jelene Marjanović, o promenana na bankarskom tržištu „Banka Inteza gubi poziciju“.

  BLIC List piše o rektoru Kragujevačkog univerziteta: „Smenjen bahati rektor“. „Dr Radojičić vodi Beograd“, o budućem gradonačelniku Beograda.

  VEČERNJE NOVOSTI O tome da će hirurg i direktor Dečje klinike u Tiršovoj Zoran Radojičić možda biti izabran za gradonačelnika Beograda: „Lekar Radojičić vodi prestonicu“. List piše da Koordinaciono telo koje će se baviti posledicama NATO bombardovanja počinje da radi 12. juna: „Ledjerov snimak obara laž NATO oko uranijuma“.

  DANAS „Opoziciji neprihvaljiv bilo koji izbor SNS“, o predlogu naprednjaka da gradonačelnik Beograda bude prvi sa njihove liste Zoran Radojičić. List piše o protestu malinara zbog otkupne cene maline: „Malinari traže ostavku ministra Nedimovića“.

  INFORMER „18.000 NATO vojnika sprema udar na Putina“, o tome da je NATO pokrenuo vojne manevre na granicama Rusije, u Poljskoj, Letoniji, Litvaniji i Estoniji, „Doktor Radojičić na čelu Beograda“, o predlogu SNS da Radojičić bude novi gradonačelnik.

  KURIR „Radujem se što ću voditi Beograd“, kaže Zoran Radojičić koji je predložen za novog grdonačelnika Beograda.

  POLITIKA O direktoru Tiršove: „Radojičić kandidat za prvog čoveka Beograda“. O protestu malinara: „Vlada ne pristaje na zahteve malinara“. O izjavi reditelja Emira Kusturice: „Tamo gde Madona dodje da peva, stiže i NATO“.

  SRSKI TELEGRAF „Ovde su Zemunci zakopali pare i zlato“, o tome gde su vodje nekadašenjeg zemunskog klana sakrili novac.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com