Gradovi

Nataša Kovačević u kampanji „Nezaustavljiva kao voda“

BEOGRAD – Košarkašica Nataša Kovačević, poznata po svojoj neiscrpnoj energiji i optimizmu, inspirisala je novi koncept Akva Viva (Aqua) kampanje pod nazivom „Nezaustavljiva“, koju će kao brend ambasador u narednom periodu i predstavljati.

Kao brend ambasador Akva Viva vode, Natašina želja je da inspiriše pripadnice nežnijeg pola da samouvereno i sa pozitivnim stavom idu u korak sa svojim svakodnevnim obavezama, a da pritom ne odustaju od svojih snova. Da budu nezaustavljive, navodi se u saopštenju Akva Vive.

„Nezaustavljiva žena je svaka žena koja uspeva da pored brojnih obaveza na poslu i kod kuće, zadrži osmeh na licu. Vreme je ono što nas konstantno ograničava i sve je manje trenutaka koje možemo posvetiti sebi, dragim ljudima, kao i stvarima koje nas ispunjavanju. Potrebna je velika količina elana da bi pratile savremeni tempo života, a uz to i zadržale neophodnu vitalnost“, smatra Nataša.

Za svakodnevne prepreke koje život donosi, potrebna je velika doza optimizma da bismo uvek gledali napred.

Pozitivna energija je oduvek Natašin zaštitni znak i upravo zato vođena je time da uz pomoć vedrog duha mnogo brže pronalazi način da ide dalje i stremi ka novim pobedama.

Prema Nataši, slogan „Puna života“ na pravi način ilustruje pozitivne životne vrednosti.

Nataša je poznata po tome da podržava aktivan stil života i promoviše prave životne vrednosti, i upravo iz tog razloga saradnja sa Akva Viva brendom je došla sasvim prirodno, dodaju iz te kompanije.

Brend Aqua Viva je, inače, Natašin idealni saveznik u svakodnevnom životu i zbog toga je rado prihvatila da postane njen brend ambasador.

Natašina želja je da udruženim snagama nastoje da istaknu značaj zdravog duha, bavljenja sportom, kao i negovanja pozitivnog stava, jer uz nezaustavljivu snagu volje smatra da ne postoje granice, navodi se u saopštenju.

Preview

NATASA KOVACEVIC

Slide

NATASA KOVACEVIC

NATASA KOVACEVIC

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh