Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. MAJA: Koga čeka STVARNO baksuznih 7 dana, a koga EKSPLOZIJA ljubavi?

OVAN


LJUBAV: Imaćete dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. Oni vas čekaju.

KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate da se otvorite i više sarađujete s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na jogu ili meditaciju i opustite se.

BIK


LJUBAV: Verovatno ćete se osećati usamljeno, osim ako to nije vaš lični izbor. Oni u vezama prolaziće jedno razdoblje zasićenja kad će trebati dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

KARIJERA: Neki vaši saradnici će vam otvoreno pokazati svoju naklonost dok će vam drugi jednako tako pokazati to da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Barem ćete znati s kim imate posla. Držite se zacrtanih pravila.

ZDRAVLJE&SAVET: Nakon šetnje na svežem vazduhu dobro se naspavajte.


BLIZANCI


LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svoje radnog okruženja. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne i mirne.

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, ali zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih rezultata. Pred vama je mala borba u kojoj treba da budete borac. Druge vam nema.

RAK


LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata pa budite suzdržani.

KARIJERA: Saradnja s uglednim ili uticajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti točak koji je važan u celoj igri. Zato ne budite preskromni nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne pretjerujte s konzumacijama. Krećite se.

LAV


LJUBAV: Malo ćete se opustiti i usporiti svoj stil zavođenja i uživanja. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi neobavezno, ali biće i rasprava.

KARIJERA: U saradnji s mladim osobama ili s novim saradnicima pokazat ćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji rezultat je žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i do boljih rezultata.

ZDRAVLJE&SAVET: Nema potrebe za velikim planiranjem.

DEVICA


LJUBAV: Ono do čega će vam biti najviše stalo u životu biće zabavljanje. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne pod svaku cenu, ali ako se ona dogodi, prihvatićete je. Oni koji već jesu u vezama povezaće se s mladim društvom pa će se zajedno zabavljati.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze pa ih pažljivo slušajte. U ovom trenutku to će jednostavno biti daleko bolje nego da radite na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i verujte da će kasnije sve doći na svoje mesto. Drukčije ne može.

ZDRAVLJE&SAVET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.

VAGA


LJUBAV: Uviđate da ne vredi mrzeti niti se svađati jer to ne vodi nikuda. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i onom što nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono što je dobro u vašem privatnom životu. Naći ćete nešto.

KARIJERA: Celia nedelja biće usmerena na rešavanje jednog važnog finansijskog pitanja. Otvoriće se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. Ali ovaj put, o tome će zavisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Gde god da se nađete, širićete optimizam.

ŠKORPIJA


LJUBAV: Vaša podsvest bit će vrlo aktivna u ljubavnim temama. Ovo je vreme dobro za vaša intimistička preispitivanja, pa se okrenite sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća jer će intuicijom osetiti da su pred dubljim promenama ili novostima. Biće u pravu.

KARIJERA: U poslu ćete se i dalje nadmudrivati. Ujehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećete stajati najbolje, a pogotovo sada. Ne insistirajte na svojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz toleranciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se kroz sport i rekreaciju.

STRELAC


LJUBAV: Premda emotivno nećete osećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav donosiće vam neke ljubavne bodove. Partner će to ceniti i razumeće vašu privremenu nezainteresovanost za ljubav. Budite strpljivi i taktični.

KARIJERA: Ključ uspjeha u poslu ovih dana nalazi se u saradnji i prihvatanju ponekog kompromisa. Ne terajte po svom jer glavnu reč za sada vode drugi. Budite otvoreni i kooperativni, pa će sve krenuti u dobrom pravcu.

ZDRAVLJE&SAVET: Eliminišite frustracije kroz gimnastiku.

JARAC


LJUBAV: Neke od vas mučiće čežnje. Misliće da je ljubav daleko od njih. Ipak, ona je zapravo bliže nego što im se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija po svaku cenu.

KARIJERA: Vaš trud biće nagrađen, vi ćete dobiti na ceni. Ponekad ćete imati osećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas biće primjer drugima. Radićete predano i bez puno pitanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Maske kad- tad padnu.

VODOLIJA


LJUBAV: Vaša energičnost i preduzimljivost u ljubavnom životu ponekad će se graničiti s ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore, ali s većim intenzitetom. No kako dođe, tako će i proći. Potrebno je malo više samokontrole da bi bili srećniji.

KARIJERA: Pogledajte bolje oko sebe i naći ćete mnogo onih koji bi želeli da sarađuju s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti učinkovitiji organizacijski plan. Kad to uradite, preostaje vam samo da isto sledite. Vi to možete.

ZDRAVLJE&SAVET: Analizirajte svoje sposobnosti.


RIBE


LJUBAV: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ovaj mir će vas zbunjivati, jer vi volite provokacije. Ipak, većina vas biće zadovoljna i s najmanjom sitnicom koju će rado deliti.

KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vreme da krenete u akciju. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. One će doći. Potražite vedre ljude.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne činite ništa na silu.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh