Gradovi

Nedimović: Bespredmetne priče o tome da SNS nema plan

BEOGRAD – Jedna od ustavnih nadležnosti AP Vojvodine je razvoj privrede i na to ćemo staviti glavni akcenat, tako da je priča predsednika Pokrajinskog odbora DS Miroslava Vasina, koji kaže da SNS nema plan, apsolutno bespredmetna, izjavio je večeras član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Branislav Nedimović

„Mi ne samo da imamo plan, već ga i delimo na terenu po lokalnim samoupravama kojima upravljamo i to dokazujemo svojim radom.

Naš cilj je da vratimo Vojvodinistari sjaj i obnovimo sve što je uništeno prethodnih decenija“, poručio je Nedimović u saopštenju.

Prema njegovim rečima, SNS za razliku od DS, koji jedino ima program otimanja para od građana, svoju politiku zasniva na odgovornom radu, domaćinskom odnosu prema javnim finansijama i konkretnim rezultatima“, poručio je Nedimović u saopštenju.

Najvažniji prioritet SNS na prostoru čitave Srbije i Vojvodine jeste, kako je istakao, zapošljavanje kroz razvoj Grinfild i Braunfild investicije, podsticanje prerađivačke industrije poljoprivrede i opsežna reforma sistema podsticaja i subvencija za poljoprivrednike na prostoru Vojvodine.

Za ovo je neophodno potpuno reformisati pokrajinsku upravu u delu komunikacije sa investitorima i organizovanje posebnih službi za odnose sa istima, dodao je Nedimović, navedeno je u saopštenju Medija centra SNS za Vojvodinu.

Foto Tanjug/Video, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh