Regioni

NESTAO ANDRIJA (3): Interpol traži mališana iz Herceg Novog

Slika dečaka objavljena je na sajtu Interpola uz objašnjenje da je poslednji put viđen u Crnoj Gori. On je dete iz mešovitog braka, a majka mu je Ruskinja, piše Dan. Sumnja se da ga je upravo majka odvela, ali zvanične potvrde te informacije u policiji još nema.

Slika Andrije Radunovića objavljena je u odeljku za nestala lica, a Interpol poziva sve koji nešto znaju o dečaku da ih kontaktiraju.

„Andrija Radunović je rođen 17. decembra 2012. godine u Pragu, u Češkoj, od oca Danila Radunovića i majke Nazmije Aline Radunović iz Rusije. Dečak ima državljanstva Crne Gore i Rusije, visok je 1,2 metra, ima braon oči i plavu kosu. Nestao je u Herceg Novom poslednjeg dana prošle godine i od tada mu se gubi svaki trag“, saopšteno je iz Interpola.

Prema saznanjima Dana, policija sumnja da je majka dečaka odvela u Rusiju, nakon svađe koju je imala sa suprugom. Evidentirano je da je ona prešla granicu sa Hrvatskom sa važećim dokumentima.

Iz Uprave policije nisu želeli da iznose više detalja u ovom slučaju, pozivajući se na Interpol koji je, kako kažu, objavio potragu za dječakom.

(CDM/Dan)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh